Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Ραγκούσης: Η εθνολαικιστική ηγετική ομάδα της ΝΔ στοχεύει σε ένα νέο εθνικό διχασμό

Eurokinissi

Σκληρή κριτική στη Ν.Δ. για τη στάση στο Μακεδονικό ασκεί μέσω δήλωσής του ο Γιάννης Ραγκούσης υπογραμμίζοντας ότι "Η εθνική και πολιτική αλητεία της ηγετικής ομάδας της ΝΔ δεν έχει τέλος. Επιχειρούν αδίστακτα να προκαλέσουν συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας".

Η εθνολαικιστική ηγετική ομάδα της ΝΔ είναι αδίστακτη κι εθνικά επικίνδυνη.
Είναι ακριβώς οι ίδιοι τύποι που αφού χρεοκόπησαν τη χώρα και προκάλεσαν το δημοσιονομικό κραχ του 2009, στη συνέχεια ηγήθηκαν ως αξιωματική αντιπολίτευση του αντιμνημονιακού λαϊκισμού για να κερδοσκοπήσουν κομματικά. Το δε καλοκαίρι του 2014 για να αυτοπροστατευθούν, σκόπιμα δεν έβγαλαν τη χώρα από το Μνημόνιο, συνειδητά δεν έκλεισαν την τελευταία τότε αξιολόγηση.
Σήμερα, επιχειρούν πάλι να κερδοσκοπήσουν κομματικά σε βάρος της πατρίδας, ένω είναι αυτοί οι ίδιοι που μας οδήγησαν στο εθνικό Βατερλώ με την ΠΓΔΜ, με αποτέλεσμα όλη σχεδόν η υφήλιος να την έχει αναγνωρίσει ως Μακεδονία, τους κατοίκους της ως Μακεδόνες και τη γλώσσα τους ως μακεδονική.
Η εθνική και πολιτική αλητεία της ηγετικής ομάδας της ΝΔ δεν έχει τέλος.
Επιχειρούν αδίστακτα να προκαλέσουν συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας.
Στοχεύουν σε ένα νέο εθνικό διχασμό.
Πρέπει να απομονωθούν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Από όπου κι αν προέρχεται;

Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα να καταδικάσει την ακροδεξιά βία. Δεν την είδε όλο το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο σχεδόν όλων των κινητοποιήσεων κατά της συμφωνίας...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο