Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Τηλεπαράθυρα / Από τη μονταζιέρα της Ν.Δ. δεν ξέφυγε ούτε η Ιστορία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τηλεπαράθυρα / Από τη μονταζιέρα της Ν.Δ. δεν ξέφυγε ούτε η Ιστορία

Η νέα επικοινωνιακή στρατηγική της Ν.Δ. είναι να πυροβολεί τα πόδια της. Με την απόσταση που επιλέγει να πάρει από την Ιστορία παίρνει και από την κοινωνία, με αποτέλεσμα κανένας 17χρονος να μην ασχολείται εν τέλει με αυτή.

Η Μαρία Σπυράκη βγήκε άλλη μια φορά «να συγυρίσει» φτιάχνοντας τη φράντζα του αρχηγού και τα έκανε χειρότερα απ’ όσο θα φαντάζονταν οι απλοί πολίτες που, αποσβολωμένοι, έμειναν να ακούν την παραδοχή ότι «πού να ξέρει για τη δολοφονία Λαμπράκη ο Κυριάκος; Γεννήθηκε το 1968».

https://www.youtube.com/embed/duSCygqikAY

Η στήλη σηκώνει τα χέρια ψηλά για να χειροκροτήσει με ενθουσιασμό άλλη μια φορά τους ευφυείς επικοινωνιολόγους που με τόσο κόπο φτιάχνουν τόσα χρόνια (επιμελώς τα τρία τελευταία) το προφίλ του αρχηγού για να μαζεύει ψηφοφόρους για τον... ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κανάλια κλιμακώνουν τις εθνικιστικές κορώνες εν όψει συλλαλητηρίων για να μαζέψουν και τον τελευταίο «ανύποπτο» πατριώτη στέλνοντάς τον ευθεία στην αγκαλιά της Χ.Α., πιστεύοντας ότι λειτουργούν υπέρ του Κυριάκου.

Και εκεί που ο Γ. Βρούτσης απαγγέλλει με στόμφο μονότονα το ίδιο «21 μειώσεις στις συντάξεις επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ», έρχεται η ερώτηση «και εσείς θα τα εφαρμόσετε»; Ούτε στημένη να του την είχε ο κ. Οικονόμου.

Και η απάντηση: «Δεν είναι έτσι» αρχικά... και λίγο μετά «βεβαίως θα τα εφαρμόσουμε» τα μέτρα του 2019 αν γίνουν κυβέρνηση.

«Γιατί ασχολούνται με δέκα, είκοσι παιδιά» αναρωτήθηκε ο κ. Πάτσικας, μέλος της συντονιστικής επιτροπής για την οργάνωση των συλλαλητηρίων για το "Μακεδονικό". «Παιδιά» οι χρυσαυγίτες για την επιτροπή, αλλά τα συλλαλητήρια... «δεν έχουν σχέση με την Ακροδεξιά».

«Κωλοτούμπα» για τον γέροντα Παπαδάκιο ότι δέχθηκε η Εκκλησία των Σκοπίων να αφήσει το όνομα Μακεδονία. Έπρεπε ένα συγγνώμη κι αυτή να το ζητήσει...

Πείτε μας, κ. Σαλμά, τι σημαίνει Άκρα Δεξιά; «Αυτοί που ψήφισαν Χ.Α. δεν είναι ιδεολόγοι, αλλά απογοητευμένοι και θέλουν να ισοπεδώσουν όλο το πολιτικό σύστημα. Προφανώς είναι αγανακτισμένοι».

https://www.youtube.com/embed/YAfGJBdPdVM

«Την Ιστορία τη διαβάζει ο καθένας σπίτι του» είπε ο Γ. Κουμουτσάκος. Με κερί, σαν το κρυφό σχολειό.

«Αυτά τα 600 εκατ. που αυξήσατε το μισθολογικό κόστος του Δημοσίου από πού βγαίνουν; Από την υπερφορολόγηση". Τα 600 εκατ. (που έγιναν 700 για να παραπέμπουν στις φοροελαφρύνσεις που εξήγγειλε ο Τσίπρας) είναι το μισθολογικό κόστος των μετακλητών και ακολουθεί η καραμέλα με τον «κ. Καρανίκα». Υπερφορολόγηση των πολιτών ή μισθολογικό κόστος; Τρικυμία εν κρανίω Σίμου Κεδίκογλου.

«1,5 δισ. μπορούν να εξοικονομηθούν τάχιστα»... απεφάνθη στο τέλος με τα μπακαλομαθηματικά του ο υπουργός του "μαύρου"... «Όπου τάχιστα», βλέπε ΕΡΤ.

https://www.youtube.com/embed/G9q-TpiAOWY

Σκάνδαλα διαφθοράς έριξαν την κυβέρνηση Ραχόι..., αλλά φταίει η «βίλα» με στεγαστικό δάνειο του Ιγκλέσιας...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL