Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.2°C
2 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
8.1°C13.2°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.0°C13.8°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.8°C
2 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.2°C
0 BF 87%
Ξέπλυμα και από τον Μ. Σαλμά στη Χ.Α. (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ξέπλυμα και από τον Μ. Σαλμά στη Χ.Α. (Video)

Ωστόσο ο κ. Σαλμάς προχώρησε ένα βήμα παραπέρα στο ξέπλυμα της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Θέλοντας μάλιστα να αποδείξει ότι δεν φλερτάρει με την ακροδεξιά η Ν.Δ. παρείχε πολιτικό άλλοθι και κοινωνικό έρεισμα στους ψηφοφόρους της Χ.Α.  Δεν έχουν ιδεολογική αναφορά στους ναζί αλλά τους ψηφίζουν γιατί είναι «αγανακτισμένοι πολίτες».

Εξήγησε μάλιστα αναλυτικά:

«Δεν φλερτάρουμε με την άκρα δεξιά. Να σας πω τι είναι αυτοί που ψήφισαν Χ.Α. Είναι άνθρωποι που απογοητεύτηκαν από όλα τα πολιτικά κόμματα και πάνε στην απέναντι όχθη και θέλουν να ισοπεδώσουν όλο το πολιτικό σύστημα».

Ας θυμίσει κάποιος στον κ. Σαλμά που «ξέχασε» και την Ιστορία του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου, όπως φαίνεται, ότι οι φασίστες δεν θέλουν απλά να ισοπεδώσουν το πολιτικό σύστημα, αλλά να εξολοθρεύσουν και όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους.

«Αν ρωτήσει ένα 17άρη θα σου μιλήσει για τις αγωνίες του για το μέλλον όχι για το παρελθόν» επέμεινε ο Μ. Σαλμάς στη δήλωση του αρχηγού της Ν.Δ. Θεωρώντας ικανούς τους 17άρηδες να κρίνουν μόνο «με βάση το παρόν» και «μόνο για αυτά τα τελευταία τρία χρόνια».  

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για την επίθεση στον Κ. Μπουτάρη μετά από μια γενική και γρήγορη καταδίκη υποστήριξε ότι δεν σημαίνει τίποτα το τι λέει ο κ. Καμπόσος για την επίθεση στον Μπουτάρη συνέχισε ο κ. Σαλμάς ενώ πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα πρόσθεσε «τα ίδια άκουσα και από το ΣΥΡΙΖΑ… πέταξε λάσπη στον ανεμιστήρα για να καταλήξει «τώρα έχουμε τόσα προβλήματα, με τον Καμπόσο θα ασχολούμαστε;»

Μετά το παρελθόν διαγράφει και το παρόν η Ν.Δ. 

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL