Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
8.6°C14.6°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
8.1°C13.5°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C15.8°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.2°C
0 BF 100%
Το τελευταίο αντίο στο Χάρρυ Κλυνν παρουσία του Πρωθυπουργού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το τελευταίο αντίο στο Χάρρυ Κλυνν παρουσία του Πρωθυπουργού

Το σπουδαίο καλλιτέχνη κωμικό ηθοποιό Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 21 Μαϊου σε ηλικία 78 ετών αποχαιρέτισε σήμερα πλήθος κόσμου παρουσία του Πρωθυπουργού. 

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη Καλαμαριάς) και ο ενταφιασμός στο κοιμητήριο Καλαμαριάς. Δεκάδες στεφάνια κατέκλυσαν στον Ιερό Ναό, ανάμεσά τους ξεχωρίζουν αυτά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα καθώς και από πολλούς παράγοντες του αθλητικού και καλλιτεχνικού χώρου.  Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ενώ για χρόνια είχε ασχοληθεί ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ομάδα Ποντίων με παραδοσιακές φορεσιές και λύρες αποχαιρέτισαν το μεγάλο καλλιτέχνη.

 Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας (αναπνευστικά και κινητικά), ενώ η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί μετά τον πρόωρο χαμό του γιου του, μουσικού και σκηνοθέτη Νικόλα Τριανταφυλλίδη, το 2016.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία για τον Χάρρυ Κλυνν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Καλαμαριά, παρέστη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη και την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου,

Ο κ. Τσίπρας μετέβη στην Καλαμαριά μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο δημαρχείο.

Πριν από πολλά χρόνια ο ίδιος ο Χάρρυ Κλυνν είχε σατιρίσει την κηδεία του στην οποία είχαν παρευρεθεί όλοι οι τότε πολιτικοί αρχηγοί.

https://www.youtube.com/embed/EQKIDEJ27NU

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL