Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΚΑΪ, Παύλος Τσίμας και βία

Δικαίως ο κόσμος πάγωσε και εξοργίστηκε. Ακόμα κι αυτοί που δεν περίμεναν να ακούσουν κάτι λιγότερο ανόητο για το ζήτημα της βίας, ούτε από τον Παύλο Τσίμα, ούτε από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Προχθές το βράδυ, στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο Παύλος Τσίμας εξέφρασε την ανησυχία του για την πολιτική αντίληψη που έχει επικρατήσει στην κοινωνία ότι “το να γιαουρτώνουμε τον Πάγκαλο είναι καλό, ενώ το να μαχαιρώνουν τον Φύσσα είναι κακό”.

“Δεν λέω ότι το μαχαίρι και τα γιαούρτια είναι το ίδιο” συμπλήρωσε. Αλλά στην ουσία, μόνο και μόνο βάζοντας τη δολοφονία του Φύσσα και κάποιο γιαούρτωμα του Πάγκαλου στην ίδια πρόταση αυτό ακριβώς είπε.

Δικαίως, λοιπόν, ο κόσμος πάγωσε και εξοργίστηκε. Ακόμα κι αυτοί που δεν περίμεναν να ακούσουν κάτι λιγότερο ανόητο για το ζήτημα της βίας, ούτε από τον Παύλο Τσίμα, ούτε από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Διότι η βία είναι κακό πράγμα και, όπως λέει η Χάνα Αρέντ, το κακό έχει διαβαθμίσεις. Και επομένως δεν εξοργίζει μόνο η εξίσωση μιας δολοφονίας με ένα γιαούρτωμα. Εξοργίζει ότι αυτοί που δολοφόνησαν τον Φύσσα, το δολοφονικό τους κίνητρο καθώς και ο ρόλος που έπαιζαν και παίζουν λείπουν από την εξίσωση του Παύλου Τσίμα. Και έτσι, για ακόμα μια φορά οι ναζί μαχαιροβγάλτες ξεπλένονται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως με εκείνο το ιστορικό “τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο”.

Ντροπή σας!

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο