Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ. Τριανταφυλλίδης: «Υπάρχει αιμομικτική σχέση δεξιάς ακροδεξιάς» (Video)

Στην αιμομικτική σχέση δεξιάς και ακροδεξιάς όπως κατεγράφη μόνο στις δηλώσεις του κ. Κάμποσου «καλά του έκαναν» και του δημοτικού συμβούλου από την Καβάλα κυρίως όμως στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό όπου βουλευτές της Ν.Δ. χειροκροτούσαν τα ακροδεξιά συνθήματα της εξέδρας αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στο ΣΚΑΙ.

Περιγράφοντας το κλείσιμο του ματιού του Κυρ. Μητσοτάκη στην ακροδεξιά ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης ανέφερε ότι «μόλις τόλμησε ο κ. Αντώναρος να σχολιάσει αρνητικά τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Γεωργιάδη «του πήραν το κεφάλι μέσα σε μία ώρα» ενώ ο κ. Καμπόσος επικαλέστηκε ότι του «χάκαραν» τη σελίδα και λίγο μετά έριξε τις ευθύνες στους συνεργάτες του και τη γλίτωσε…

«Το χούι του ακροδεξιού βγαίνει αυθόρμητα» είπε ο κ. Τριανταφυλλίδης και υπενθύμισε το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη όπου από το βήμα έβριζαν το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και φώναζαν «προδότες πολιτικοί» ενώ από κάτω ήταν οι βουλευτές Βόρειας Ελλάδας της Ν.Δ. Είναι σαφές ότι η βία είναι καταδικαστέα απ’ όπου και αν προέρχεται. Ωστόσο όπως δήλωσε «υπάρχουν υπόγειες διαδρομές δεξιάς ακροδεξιάς που τις βλέπουμε σε κάθε ευκαιρία».

Ο Κ. Καραγκούνης σε φανερά δύσκολη θέση, «έπεσε από τα σύννεφα» και δεν βρήκε καμία σχέση με τον Καρατζαφέρη (που έλεγε παλικάρια για όσους επιτέθηκαν στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης) και την ακροδεξιά συνιστώσα της Ν.Δ. σαν να μην ήταν ποτέ στο ΛΑΟΣ οι Γεωργιάδης και Βορίδης. Υπεραμύνθηκε των συλλαλητηρίων «θέλετε να ποινικοποιήσετε τα συλλαλητήρια» ανταπάντησε ο βουλευτής της Ν.Δ. και χωρίς να χάσει ευκαιρία συνέχισε «εσείς που συμπορεύεστε με τρομοκράτες και Ρουβίκωνες».

«Η Ν.Δ. καλείται να γράψει μια άσκηση δημοκρατίας και να αποστασιοποιηθεί από το ακραίο, συμπαγή, σκοτεινό θάλαμο της ακροδεξιάς» είπε ο κ. Τριανταφυλλίδης υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει μέτωπο κατά του φασισμού και της μισαλλοδοξίας.

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο