Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π. Ρήγας: Ο κ. Στουρνάρας δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι μια αριστερή κυβέρνηση βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια (Video)

Καθαρή η έξοδος της χώρας από το μνημόνιο, χωρίς πιστοληπτική γραμμή τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας μιλώντας στον Alpha. Απαντώντας στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα ο κ. Ρήγας είπε ότι διακατέχεται από μια ενοχλητική εμμονή στην υπεράσπιση μιας αποτυχημένης δικής του αντίληψης.

«Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται και βγαίνει η χώρα από τα μνημόνια τον Αύγουστο, χωρίς πιστοληπτική γραμμή στήριξης. Οι όποιες εκκρεμότητες σε μεταρρυθμίσεις που δεν ολοκληρώθηκαν λόγω χρόνου, θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει παράταση. Το πρόγραμμα τελειώνει και αυτό έχει γίνει αποδεκτό από όλους» ξεκαθάρισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθύμισε επίσης ότι «ήδη έχει υπογραφεί από το προηγούμενο Eurogroup το 2017 ότι  η χώρα θα βγει από την επιτροπεία, όχι με πιστοληπτική γραμμή αλλά με δικό της απόθεμα δηλαδή αυτό που φτιάχνουμε».

«Ενοχλητική η εμμονή του κ. Στουρνάρα να επαναφέρει διαρκώς μια αποτυχημένη αντίληψη του, ως υπουργού Οικονομικών. Θέλει να κάνει πραγματικότητα την αποτυχία του. Δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι μια αριστερή κυβέρνηση μπορεί να βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.

Kατ. Μπρ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο