Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.4°C26.3°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.6°C26.6°C
1 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
21.0°C26.5°C
2 BF 41%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.9°C24.9°C
0 BF 33%
Π. Καμμένος: Καμία χρήση του όρου Μακεδονία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Καμμένος: Καμία χρήση του όρου Μακεδονία (Video)

Εκτίμησε ότι το θέμα του ονόματος των Σκοπίων «δεν θα έρθει πριν τις εκλογές –ούτε και μετά- γιατί δεν θα γίνει συνταγματική αλλαγή στα Σκόπια». «Αν έρθει είμαι υποχρεωμένος να τηρήσω τη λαϊκή εντολή που έχω δηλαδή «καμία χρήση του όρου Μακεδονία». Ξεκαθάρισε ότι δεν δέχονται το όνομα «Μακεδονία» και κανένα παράγωγό του.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι υπάρχει σεβασμός στις απόψεις των δύο κομμάτων και από τις δύο πλευρές. «Τα θέματα που διαφωνούμε είτε θα τα φέρουμε μετά τη διακυβέρνησή μας είτε εξαιτίας αυτών δεν θα είμαστε μαζί». Εκτίμησε ότι αυτό το δεν θα είμαστε θα είναι μετά τις εκλογές.

«Δεν υπάρχει καμία πρόταση, ούτε δείγμα «ανταλλαγής» των Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους. Η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα» είπε ο κ. Καμμένος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στη Ν.Δ. και την ακροδεξιά στροφή που έχει πάρει. «Πήρε κοντά της τα ακροδεξιά στοιχεία που ο Καραμανλής έλεγε ότι δεν θα συνεργαστεί ποτέ» «Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης υποκύπτει στις εντολές της κ. Μπακογιάννη και έχει μετατρέψει τη Ν.Δ. σε πολιτικό βραχίονα μιας εγκληματικής οργάνωσης και λυπάμαι για αυτό και για τους νεοδημοκράτες».

Αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη είπε ότι η αντιπαράθεση του δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του, όπως επίσης ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για όλους. Ωστόσο μίλησε για στοχοποίηση του ΥΕΘΑ από τον από τον Β. Μαρινάκη μέσω των ΜΜΕ που κατέχει.

«Ο κύριος Μαρινάκης έλεγε προχθές πως είχε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Την έχασε τώρα την εμπιστοσύνη; Μιλάμε για λογαριασμούς που εδόθησαν από τον Γιαννουσάκη και άνοιξαν κατόπιν αιτήματος της Δικαιοσύνης και οδήγησαν την Εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη, μετά την κύρια ανάκριση. Αν η εισαγγελέας δεν έχει στοιχεία δεν κάνει δίωξη".

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανήγγειλε στη δική σας εκπομπή πως θα με οδηγήσει σε εξεταστική επιτροπή. Και οδηγήθηκα, επειδή διαβίβασα στη Δικαιοσύνη αίτημα ενός κρατουμένου για να δώσει στοιχεία προκειμένου να βγουν τα αφεντικά διακίνησης 3 τόνων ηρωίνης. Τρεις τόνοι ηρωίνη, σκοτώνουν τρία συντάγματα. Οδηγήθηκα στη Βουλή εξεταζόμενος για πρώτη φορά στη ζωή μου, έπειτα από 26 χρόνια στη Βουλή» είπε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε:«Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ο συγκεκριμένος κρατούμενος που θέλησε να μιλήσει στη Δικαιοσύνη, οδήγησε τη Δικαιοσύνη, χθες, μετά από ανοίγματα λογαριασμών στα Αραβικά Εμιράτα και τις ΗΠΑ, σε άσκηση διώξεως κατά του κυρίου Μαρινάκη για εμπορία ναρκωτικών, αποθήκευση ναρκωτικών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και κακουργήματα τα οποία ουσιαστικά του αποδίδονται και θα τα εξετάσει η Δικαιοσύνη».

"Για ποιο λόγο η κουμπαριά της κυρίας Μπακογιάννη θα έπρεπε να οδηγήσει σε εξεταστική επιτροπή που θα μπλόκαρε η διαδικασία για να βγει η αλήθεια στον αέρα; Βρέθηκα να είμαι απολογούμενος από κόμμα που υπηρέτησα, επειδή επέλεξε η κυρία Μπακογιάννη να μετατρέψει τη Νέα Δημοκρατία σε πολιτικό βραχίονα μιας εγκληματικής οργάνωσης».

Για τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι θα έχει αποτέλεσμα η παρέμβαση της Ε.Ε. διότι η Τουρκία δεν μπορεί να κρατά τους δύο στρατιωτικούς χωρίς κατηγορίες, για ένα "απλό μεθοριακό επεισόδιο".

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL