Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Κ. Ζαχαριάδης: Η Ν.Δ. πέμπτη φάλαγγα της επικοινωνιακής στρατηγικής της Τουρκίας; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Ζαχαριάδης: Η Ν.Δ. πέμπτη φάλαγγα της επικοινωνιακής στρατηγικής της Τουρκίας; (Video)

"Ο πρωθυπουργός και η πολιτική ηγεσία της χώρας έχουν τοποθετηθεί ότι αυτό είναι ένα θέμα που το χειρίζεται η ελληνική δικαιοσύνη" απάντησε στο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Νίκο Δένδια.

Συγκεκριμένα ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΙ:«Κάνετε μία τοποθέτηση ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος με την οποία δεν επιτίθεστε πολιτικά στο κόμμα μου το ΣΥΡΙΖΑ αλλά βάζετε σε ερωτηματικό, αν αυτό που είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός, σήμερα, ο Τσίπρας, χθες ο Σαμαράς, προχθές ο Παπανδρέου, ο Καραμανλής ή ο κ. Σημίτης σε σχέση με αυτά που λέει ο Ερντογάν και το λέτε και το ξαναλέτε. Το θέμα το χειρίζεται η ελληνική δικαιοσύνη, το έχουμε απαντήσει από την πρώτη στιγμή».

«Σε ένα σοβαρό θέμα η Τουρκία ασκεί μια πίεση επικοινωνιακού χαρακτήρα και η αξιωματική αντιπολίτευση αντί να υπερασπιστεί τη χώρα λειτουργεί ως πέμπτη φάλαγγα της επικοινωνιακής στρατηγικής της Τουρκίας» είπε ο κ. Ζαχαριάδης καταγγέλλοντας τους επικίνδυνους αυτούς τακτικισμούς της Ν.Δ.

«Κανένας δεν πρέπει να δοκιμάσει τα όρια της Ευρώπης και της Ελλάδας» υποστήριξε ο κ. Ζαχαριάδης παραπέμποντας στο λόγο του Προέδρου της Δημοκρατίας μιλώνατς για την τουρκική προκλητικότητα.

Ενώ σε ερώτηση για το Μακεδονικό και την αναφορά του στο όνομα αντέτεινε στην κριτική της Ν.Δ. και του σταθμού ότι δεν χειρίζεται τέτοια θέματα με ελαφρότητα ο Πρωθυπουργός τονίζοντας ότι πρόκειται για άλλο έναν «επικοινωνιακό τυχοδιωκτισμός της αντιπολίτευσης». «Αν το θέμα πάει προς λύση όλος ο ισχυρισμός της Ν.Δ. ότι η κυβέρνηση άνοιξε το θέμα για επικοινωνιακούς λόγους με σκοπό να τη διχάσει πάει στον κάλαθο των αχρήστων» πρόσθεσε.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL