Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.6°C21.8°C
3 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
3 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C20.0°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
24.4°C28.8°C
6 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 94%
Τ. Αλεξιάδης: Δεν υπηρετούμε τη λογική της έντασης κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τ. Αλεξιάδης: Δεν υπηρετούμε τη λογική της έντασης κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών (Video)

Η κυβέρνηση αυτή πήρε μέτρα κατά της διαπλοκής όχι για μία αλλά για πολλές ομάδες με αποτέλεσμα να ακούμε πάρα πολύ κριτική από πολλές μεριές αλλά εμείς συνεχίζουμε δήλωσε το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης στο ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με δήλωση του κ. Βασιλειάδη από την πρώτη στιγμή όχι μόνο δεν καλύπτει όσα έγιναν αλλά δρομολογούνται οι επόμενες κινήσεις. Ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης όμως όπως υποστήριξε ο κ. Αλεξιάδης θα πρέπει "να ανοίξουμε και την κουβέντα ποια είναι η διαπλοκή και ποιες δυνάμεις την υπηρέτησαν".

Σχετικά με το θέμα των δύο στρατωτικών ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε ότι «δεν θα υπηρετήσουμε τη λογική της έντασης η οποία δεν διασφαλίζει ούτε τα εθνικά συμφέροντα ούτε τα συμφέροντα των δύο στρατιωτικών». "Η κυβέρνηση έχει συγκεκριμένη θέση στα θέματα εξωτερικής που εκφράζεται από τον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό, εν προκειμένω τον υπουργό Εξωτερικών".

https://www.youtube.com/embed/kc0Z-CiIxks?rel=0

«Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια να κάνουμε την τρίχα τριχιά και να δημιουργήσετε θέμα αλλά δεν υπάρχει» δήλωσε ο κ. Αλεξιάδης ενώ απάντησε στην πλειοδοσία ευαισθησίας που έδειξαν οι δημοσιογράφοι του σταθμού. «Κρατάμε ψύχραιμη στάση και δεν βοηθάμε στην λογική της έντασης που υπηρετεί η άλλη πλευρά και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να γυρίσουν γρήγορα πίσω. Είναι ένα σοβαρότατο θέμα». 

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL