Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.2°C
1 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
9.9°C14.1°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.1°C17.5°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.9°C
0 BF 100%
Ενοχλούν πολύ τον Άδωνι οι δημοσιογράφοι της ΑΥΓΗΣ που ρωτούν (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ενοχλούν πολύ τον Άδωνι οι δημοσιογράφοι της ΑΥΓΗΣ που ρωτούν (Video)

Συγκεκριμένα επιτέθηκε στο Ανδρέα Πετρόπουλο επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον εκπρόσωπο τύπου της Ένωσης Δικαστών γιατί η Ένωση δεν εξέδωσε ανακοίνωση να υπερασπιστεί από τις επιθέσεις την κ. Τουλουπάκη.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, δικαίωμα να ρωτούν τους δικαστές έχουν μόνο οι δικαστές και τους πολιτικούς, κατά συνέπεια μόνο πολιτικοί και ούτω καθ' εξής, άρα… οι δημοσιογράφοι είναι περιττοί και επικίνδυνοι, ειδικά όταν λαμβάνουν απαντήσεις που δεν βολεύουν πολιτικά.

Φυσικό να εξαγριώνεται ο Άδωνις με την ΑΥΓΗ και τον κ. Πετρόπουλο, άλλωστε στα πάνελ που παρίσταται, είτε τον αφήνουν να ομιλεί αδιαλείπτως, είτε τρομοκρατεί τους δημοσιογράφους, ώστε συχνά να αναγκάζονται να ζητούν συγγνώμη πριν του υποβάλλουν ερώτηση. (Στο πάνελ του Alpha ήταν πάλι, την προηγούμενη εβδομάδα, που επιχείρησε να τρομοκρατήσει τη δημοσιογράφο του σταθμού η οποία προσπαθούσε να του κάνει ερωτήσεις).

Σήμερα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Ο κ. Γεωργιάδης παρέβλεψε τελείως  την ερώτηση για τον κ. Σαλμά που του τέθηκε και λαμβάνοντας ο ίδιος το ρόλο του δημοσιογράφου συνέχισε χωρίς κανένα ηθικό φραγμό την τυμβωρυχία εις βάρος του νεκρού κοριτσιού. «Αν δεν με ρωτήσετε για τη Μελίνα, να βγάλω αυτά, δεν έχουμε κάνει τίποτα» είπε...

Κατ. Μπρ.

Και εδώ, λίγο πριν, ανενόχλητος ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. υβρίζει όποιον επιθυμεί...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL