Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ενοχλούν πολύ τον Άδωνι οι δημοσιογράφοι της ΑΥΓΗΣ που ρωτούν (Video)

Άλλο ένα παραλήρημα του αντιπροέδρου της Ν.Δ., Άδωνι Γεωργιάδη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Alpha το πρωί με απειλές και ύβρεις κατά του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και την Εισαγγελέα Διαφθοράς. Αναμενόμενο να βρεθεί και η ΑΥΓΗ στο στόχαστρο του, τη στιγμή μάλιστα που οι δημοσιογράφοι της, στα κανάλια επιμένουν να ασκούν το επάγγελμά τους και να ρωτούν.

Συγκεκριμένα επιτέθηκε στο Ανδρέα Πετρόπουλο επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον εκπρόσωπο τύπου της Ένωσης Δικαστών γιατί η Ένωση δεν εξέδωσε ανακοίνωση να υπερασπιστεί από τις επιθέσεις την κ. Τουλουπάκη.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, δικαίωμα να ρωτούν τους δικαστές έχουν μόνο οι δικαστές και τους πολιτικούς, κατά συνέπεια μόνο πολιτικοί και ούτω καθ' εξής, άρα… οι δημοσιογράφοι είναι περιττοί και επικίνδυνοι, ειδικά όταν λαμβάνουν απαντήσεις που δεν βολεύουν πολιτικά.

Φυσικό να εξαγριώνεται ο Άδωνις με την ΑΥΓΗ και τον κ. Πετρόπουλο, άλλωστε στα πάνελ που παρίσταται, είτε τον αφήνουν να ομιλεί αδιαλείπτως, είτε τρομοκρατεί τους δημοσιογράφους, ώστε συχνά να αναγκάζονται να ζητούν συγγνώμη πριν του υποβάλλουν ερώτηση. (Στο πάνελ του Alpha ήταν πάλι, την προηγούμενη εβδομάδα, που επιχείρησε να τρομοκρατήσει τη δημοσιογράφο του σταθμού η οποία προσπαθούσε να του κάνει ερωτήσεις).

Σήμερα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Ο κ. Γεωργιάδης παρέβλεψε τελείως  την ερώτηση για τον κ. Σαλμά που του τέθηκε και λαμβάνοντας ο ίδιος το ρόλο του δημοσιογράφου συνέχισε χωρίς κανένα ηθικό φραγμό την τυμβωρυχία εις βάρος του νεκρού κοριτσιού. «Αν δεν με ρωτήσετε για τη Μελίνα, να βγάλω αυτά, δεν έχουμε κάνει τίποτα» είπε...

Κατ. Μπρ.

 

Και εδώ, λίγο πριν, ανενόχλητος ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. υβρίζει όποιον επιθυμεί...

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο