Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αν. Λοβέρδος: "Μη σας ξεγελάει η γραβάτα, μιλάω και άλλη γλώσσα" (Video)

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους με απειλές και ύβρεις όπως και οι περισσότεροι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι από τα πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση της Novartis απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον ΑΝΤ1. Ταυτόχρονα όλοι αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για διεθνές σκάνδαλο κάνουν όμως ότι ξεχνούν πως η έρευνα διεξάγεται από την ελληνική Δικαιοσύνη.

«Ανοησίες» «αρκετή η πλάκα με τις τιμές και υπολήψεις ανθρώπων που έχουν υποστεί πολλά για τη μάχη κατά της διαφθοράς στο φάρμακο». «Έλεος με τους αλήτες» «συκοφαντίες» και «ψέματα» «ψευδομάρτυρες» «κουκουλοφόρους» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

«Υπάρχει συμμορία με αρχισυμμορίτη» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος δείχνοντας τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της χώρας. Μίλησε για «100% πολιτική σκοπιμότητα» κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ ότι ήρθε με «κομπίνες στην εξουσία». Από πότε, άραγε, οι εκλογές είναι κομπίνες;

Τέλος, δήλωσε «εξοργισμένος» και έκλεισε τη συνέντευξή του με απειλές «να μην τους ξεγελάει ορισμένους η γραβάτα που φοράω, μιλάω και άλλη γλώσσα...»

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά για τον Πολάκη δεν είπε τίποτα

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε εχθές τη νέα δέσμη μέτρων κοινωνικής στήριξης. Το πρόγραμμα ανάκαμψης από την κρίση, που ξεκίνησε αμέσως μετά την έξοδο από τα Μνημόνια, υλοποιείται κατά γράμμα και με...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο