Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.6°C
2 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
2 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.6°C19.0°C
2 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
27 °C
23.8°C26.8°C
6 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 100%
Τηλεπαράθυρα / Εθνοπατριωτικός τουρισμός... με δώρο την περικεφαλαία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τηλεπαράθυρα / Εθνοπατριωτικός τουρισμός... με δώρο την περικεφαλαία

Σκίτσο του Βαγγέλη Χερουβείμ στην ΑΥΓΗ της Κυριακής

Υπέρ των εν τη πολιτική βαπτιζομένων ιεραρχών Αμβρόσιου, Άνθιμου και Σεραφείμ συντελούντων εις ακροδεξιάν επίδειξιν μίσους και αντικυβερνητικής προπαγάνδας δεηθώμεν. Εν ειρήνη του Κυρίου και ανατροπή της κυβέρνησης δεηθώμεν. Υπέρ του αγίου οίκου των καναλιών δεηθώμεν...

Αντιλαβού, σώσον, ελέησον και διαφύλαξον ημάς, ο Σαμαράς τη ση χάριτι.

Μητροπολίτης Ν. Σμύρνης Συμεών: «Θα εκπροσωπηθεί επισήμως η Ιερά Σύνοδος από τρεις αδερφούς ιεράρχες» «η Σύνοδος δεν μπορεί να αγνοεί την αντίδραση του λαού σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα» «καθόλου πολιτική δεν είναι αυτή η άποψη» (Πέμπτη, ΑΝΤ1).

Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος: «Άνανδρο αυτό που κάνει ο κ. Φίλης, ποιους εννοεί ακροδεξιούς θύλακες;» «Διαφωνούμε με το όνομα Μακεδονία» «η Εκκλησία συμπορεύεται με το λαό» (Δευτέρα, ΑΝΤ1).

Μητροπολίτης Κορίνθου, Διονύσιος: «Θα απευθύνουν μήνυμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών στο συλλαλητήριο», «στην Εκκλησία υπάρχουν όλοι, και ακροδεξιοί και ακροαριστεροί» «στην ομπρέλα της Εκκλησίας το έθνος είναι ενωμένο» «η Εκκλησία δίνει το όπλο στον υπΕξ να διαπραγματευτεί»!

Υπέρ των Μακεδόνων ομογενών χορηγών, των υπερπατριωτών διοργανωτών, των χρήσιμων πολιτικών και δημοσιογράφων, υπέρ των τουριστικών πρακτόρων δεηθώμεν...

M. Πατσίκας: «Μας έδωσε την ευχή της η Εκκλησία και το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας» (ΑΝΤ1) και όλα τα κανάλια, όλη την εβδομάδα σε όλες τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων…

«Τους δέχεστε τους νεοναζί στο συλλαλητήριο;» Η Γ. Μπιτάκου εκ των διοργανωτών: «Από τη στιγμή που θα έρθει ειρηνικά οποιοσδήποτε, δεν μας ενδιαφέρει τι ταμπέλα έχει» (ΣΚΑΪ).

https://www.youtube.com/embed/VQ8C6DDWSOs

Δ. Καμμένος: «Σου βγάζει την ταμπέλα ο Παπαδημούλης, ενώ αυτός είναι δωσίλογος και στέλνει την Καϊλή και μένα στη Γερμανία» (ΣΚΑΪ).

Δ. Οικονόμου: «Εσείς δεν είστε πατριώτες;» «Γιατί δεν παίρνετε θέση, κ. Χρηστίδη; Θα πάτε στο συλλαλητήριο;» «Ντρέπεστε, φοβάστε να πάτε στο συλλαλητήριο;» «Πάλι ακροδεξιά συνιστώσα; Σας κυνηγάνε ακροδεξιοί τη νύχτα παντού ακροδεξιούς βλέπετε, κ. Βάκη».

Υπέρ των δούλων του Θεού Κυριάκου Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη, Αντώνη Σαμαρά των συναπτομένων αλλήλοις εις συνωμοσία κυρίων δεηθώμεν. Υπέρ της επιτυχίας του αντικυβερνητικού συλλαλητηρίου, υπέρ των δούλων σου Ν. Δένδια, Φ. Αραμπατζή, Ν. Μπακογιάννη δεηθώμεν...

Ν. Δένδιας: «Απόρριψη της κυβέρνησης στην ολότητά της το συλλαλητήριο. Το τι θα γίνει από εκεί και πέρα δεν μπορώ να το προβλέψω» «Ο λαός εκφράζει την αντίδραση ετών ταπείνωσης» (Τετάρτη, ΣΚΑΪ).

https://www.youtube.com/embed/HNx4gYHFJ7c

Φ. Αραμπατζή: «Αυτή η διαδήλωση είναι ένα κράμα μιας συνολικής αντίδρασης στις παρούσες κοινωνικοοικονομικές συγκυρίες, με όλα τα μέτρα που έχει υποστεί ο ελληνικός λαός, το ψέμα, τη διάψευση που υπέστη» (Πέμπτη, ΣΚΑΪ)!

https://www.youtube.com/embed/qUnGDvGMJrI

Ν. Μπακογιάννη: «Ο Κυριάκος, τον διόρισε τον Άδωνι, δεν εξελέγη»...

Υπέρ των κ. Κασιμάτη, κ. Θεοδωράκη και Ζ. Κωνσταντοπούλου δια το μέγαν αριστερό άλλοθι στην Ακροδεξιά και την προσήλωση τους στον αγώνα κατά των άπιστων ανθέλληνων και των «γυφτοσκοπιανών» δεηθώμεν. Υπέρ του αγιασθήναι το συλλαλητήριον τούτο, τη δύναμει και ενέργεία και επιφοιτήσει του εθνικιστικού πνεύματος δεηθώμεν...

«Όλη η δόξα, όλη η χάρη, άγια μέρα ξημερώνει» Με 50% έκπτωση στα ΚΤΕΛ, 20 ευρώ πηγαιν' - έλα με τα πούλμαν, δωρεάν μετακίνηση από την Εκκλησία, ούτε εθνεγερτήριο ξέσπασμα το λες ούτε «λαϊκή οργή».

Εθνοπατριωτικό τουρισμό το λες, με δώρο την περικεφαλαία...

Υ.Σ. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2008 οι «πατριώτες plus». Άδωνις: «Από το 1992 σας χτυπάμε»
https://www.youtube.com/embed/O6acWzswRBE?rel=0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL