Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.4°C16.8°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.2°C14.0°C
1 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C13.8°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.2°C15.2°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.2°C10.2°C
1 BF 74%
Την καλύτερη λύση αναζητά η κυβέρνηση, δεν ξεκινάμε από το Βουκουρέστι λέει τώρα η Ν.Δ. (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Την καλύτερη λύση αναζητά η κυβέρνηση, δεν ξεκινάμε από το Βουκουρέστι λέει τώρα η Ν.Δ. (Video)

Τ. Αλεξιάδης: Χωρίς λογικές ενδοτισμού και πατριδοκαπηλίας αναζητούμε την καλύτερη λύση

Ο κ. Αλεξιάδης χαρακτήρισε «πολύ καλή τη συνεργασία» με τους ΑΝΕΛ. Μιλώντας την Κυριακή στο ΣΚΑΙ τόνισε ότι «προχωρούμε με δεδομένες τις διαφορές μας. Σεβόμαστε τις διαφορετικές προσεγγίσεις και εκτίμησε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα υπενθυμίζοντας τη δήλωση του υπουργού Άμυνας ότι έχει εμπιστοσύνη στον υπουργό Εξωτερικών».

«136 χώρες την έχουν αναγνωρίσει ως Δημοκρατία της Μακεδονίας» τονίζοντας ότι με βάση ότι «παραλάβαμε προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη λύση για τη χώρα», ενώ κάποιοι επιχειρούν «να στήσουν πολιτικές καριέρες». «Χωρίς λογικές ενδοτισμού και πατριδοκαπηλίας θα δώσουμε την καλύτερη λύση με κριτήριο το καλό της χώρας» είπε προσθέτοντας ότι  «δεν επιτρέπω σε κανένα να μου κάνει μαθήματα πατριδοκαπηλίας».

Επεσήμανε ότι: «Η ίδια η Διαρκής Σύνοδος τόνισε στην ανακοίνωσή της ότι δεν θα επιτρέψει σε κάποιους να παίξουν πολιτικά παιχνίδια σε αυτά τα ζητήματα. Η Εκκλησία μίλησε για «εθνική συναίνεση και ομοψυχία».

«Όταν διαπραγματεύεται μια χώρα δεν είναι δυνατόν να βγαίνουμε κάθε στιγμή και να λέμε στοιχεία σε ότι αφορά τη διαπραγμάτευση. Όταν γίνεται μια διαπραγμάτευση θα έρθει στη Βουλή το αποτέλεσμα και με σαφήνεια θα ενημερωθούν οι πάντες». Ενημερώθηκαν τώρα τα πολιτικά κόμματα γιατί ο Πρωθυπουργός είχε κάτι συγκεκριμένο να τους πει.

Ν. Δένδιας: Δεν ξεκινάμε από το Βουκουρέστι

«Δεν πάμε να ξεκινήσουμε από το Βουκουρέστι» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Ν. Δένδιας ξεχνώντας ότι αυτή ακριβώς ήταν η γραμμή του κόμματός του μέχρι πρόσφατα όπως εκφραζόταν από και τον πρόεδρό της Κ. Μητσοτάκη και την κ. Μπακογιάννη. Ενώ δήλωσε τη διαφωνία του στα συλλαλητήρια.

Επαναδιατύπωσε τη θέση της Ν.Δ.: «Η διαπραγμάτευση να γίνει. Να λύσουν τα θέματα με το Σύνταγμά τους και μετά να συζητήσουμε για το όνομα χωρίς οι Σκοπιανοί να θεωρούν τίποτα δεδομένο».

Kατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL