Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
11.3°C14.6°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.5°C17.7°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.6°C11.6°C
0 BF 63%
Τα προσκλητήρια έχουν και αποστολέα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τα προσκλητήρια έχουν και αποστολέα

Ο Δημήτρης Μιχάκης δηλώνει δικηγόρος και νομικός σύμβουλος. Στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook αναφέρει ότι είναι ψάλτης. Σε άρθρα του στο Διαδίκτυο υπογράφει ως μουσικοσυνθέτης και δικηγόρος. Στο βιογραφικό του υπάρχουν οι ιδιότητες του υποψήφιου βουλευτή καθώς και του προέδρου του κόμματος ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. (ΕΛΛΗΝων Ελευθέρων Συνένωση). Ο πολυσχιδής αυτός νέος και εκ Μακεδονίας ξακουστής ορμώμενος, που ήταν εκ των βασικών διοργανωτών του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης, φιλοδοξεί να πλημμυρίσει στις 4 Φεβρουαρίου και το κέντρο της Αθήνας με ελληνόψυχους πατριώτες που θα διατρανώσουν την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα(;) της γης του Αλεξάνδρου σε αυτούς που, όπως είπε και η Ντόρα Μπακογιάννη -που ευφυώς θα απέχει από το συλλαλητήριο- δεν μπορούμε να αποκαλούμε “φούφουτους”. Τι θα γίνει όμως με αυτούς που θα πάνε; Τι θα γίνει με αυτούς που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του προέδρου του κόμματος ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. και θα σταθούν στο πλευρό της Χ.Α., που διά στόματος Παναγιώταρου, η 4η Φεβρουαρίου είναι μια καλή ευκαιρία για μια δυναμική απάντηση στα αναρχοκουμμούνια;

Εξάλλου, Μιχάκης και Παναγιώταρος δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους. Έχουν κοινό παρελθόν από την εποχή που ξερνούσαν το φασιστικό τους δηλητήριο έξω από το Θέατρο Χυτήριο με θύματα τότε κάτι “αλβανόδουλους” ηθοποιούς. Ο δε Μιχάκης είχε πρωτοστατήσει στις ρατσιστικές συγκεντρώσεις κατά των προσφύγων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με συμπαραστάτες και τότε τους φουσκωτούς της Χ.Α., που επιχειρούσαν να εμποδίσουν εννέα παιδιά να φοιτήσουν σε σχολείο της περιοχής. Αυτός είναι ο συντονιστής, ο διοργανωτής, ο καθοδηγητής σε μια παράσταση που, μετά τη Θεσσαλονίκη, αναβαίνει σε λίγες ημέρες και στην Αθήνα, όπου πρώτο τραπέζι πίστα θα βρίσκεται ξανά η συμμορία των υποδίκων με τα τάγματα εφόδου της. Και επειδή όταν σε καλούν σε ένα τραπέζι μεγαλύτερη σημασία έχει το όνομα και το ποιόν του οικοδεσπότη, παρά το μενού που θα σερβιριστεί, καλό είναι να γνωρίζουμε και κυρίως να γνωρίζουν σε τίνος το σπίτι ετοιμάζονται κάποιοι να πάνε.

Κι αν πρέπει να αποφεύγονται οι γενικεύσεις και οι συλλήβδην αφορισμοί για το αν το σύνολο των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν φασίστες και ακροδεξιοί, άλλο τόσο παράδειγμα προς αποφυγή είναι η ταυτότητα των διοργανωτών για όσους δεχτούν να σταθούν δίπλα σε χρυσαυγίτες στις 4 Φεβρουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL