Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Άδωνις: "Απολύτως ενιαία η θέση της Ν.Δ."... του Σαμαρά (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άδωνις: "Απολύτως ενιαία η θέση της Ν.Δ."... του Σαμαρά (Video)

«Απολύτως ενιαία η θέση της Ν.Δ.» είπε ο αντιπρόεδρος στο ΣΚΑΙ για το Μακεδονικό θέλοντας να ξεχαστούν οι τριγμοί που δημιουργεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το ζήτημα της ονομασίας. Απέδωσε σε προπαγάνδα όσα γράφονται για διαφορετικές απόψεις στη Ν.Δ. και όλη την προσπάθεια της κυβέρνησης για επίλυση του ζητήματος με τα Σκόπια σε «εσωτερική πολιτική στόχευση».

«Πρώτο μέλημα του Πρωθυπουργού ήταν μήπως μπορέσει και δημιουργήσει πρόβλημα στη Ν.Δ.» ισχυρίστηκε υπερήφανος υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών με τις εκπτώσεις των πολιτικών επιχειρημάτων.

«Η εθνική γραμμή που διέσωσε το όνομα της Μακεδονίας χαράχθηκε από την τότε πρόταση του τότε υπουργού Εξωτερικών» δήλωσε υπερασπιζόμενος τον Αντώνη Σαμαρά, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αποδεικνύοντας ποιοι ευθύνονται για τη μη επίλυση του προβλήματος και επιθυμώντας εσαεί τη διαιώνισή του.

"Μέχρι να πούμε εμείς τα Σκόπια Μακεδονία (ανεξάρτητα από το αν όλος ο κόσμος τα λέει έτσι) Μακεδονία δεν είναι γιατί εμείς είμαστε οι Μακεδόνες" είπε εθνικιστικά υπερήφανος δηλώνοντας υπέρ των συλλαλητηρίων.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL