Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Κ. Ζαχαριάδης: Πρώτη στόχευση η διαπραγμάτευση για το χρέος και η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Ζαχαριάδης: Πρώτη στόχευση η διαπραγμάτευση για το χρέος και η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια (Video)

Σχολιάζοντας την διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας με την προσχώρηση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, της κ. Μεγαλοοικονόμου είπε ότι είναι "απολύτως θετικό ότι στην αραγής και συμπαγή κυβερνητική πλειοψηφία συσπειρώνονται και άλλες δυνάμεις".

Ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι πρέπει πρώτα να ολοκληρώσουμε τη συζήτηση με τους θεσμούς ώστε να μπορέσει να υπάρξει το κεφαλαιώδες ζήτημα από το 2010 ως σήμερα, της ρύθμισης του ελληνικού χρέους.

Εξήγησε ότι με την καλύτερη επίδοση της ελληνικής οικονομίας που μπορεί να ξεπεράσει τους στόχους θα έχουμε μεγαλύτερη διαπραγματευτική ισχύ για θετικές αλλαγές. Όσο καλύτερα τα πάει η οικονομία, ο ΕΦΚΑ σε εισπράξεις και όσο σιγουρέψουμε την αυτοδύναμη έξοδο από τα μνημόνια βελτιώνεται η διαπραγματευτική μας θέση σε μια σειρά από ζητήματα ώστε να διορθωθούν οι αδικίες που έχουν συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.

«Θα διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες, ώστε να υπάρξουν τα αντίρροπα ισοδύναμα ώστε κανένας να μη δει εισοδηματική απώλεια σε σχέση με πέρσι»  ανέφερε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμποντας στην χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Πρόσθεσε επίσης ότι «ενώ έχουμε αύξηση στα επιδόματα μας κατηγορούν κιόλας».

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL