Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.4°C22.8°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.2°C20.2°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.0°C15.4°C
4 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
2 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.7°C
0 BF 77%
ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ / Μεγαλομέτοχος, φιλάνθρωπος και θαυμαστά τα έργα του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ / Μεγαλομέτοχος, φιλάνθρωπος και θαυμαστά τα έργα του

Κάποιοι επιχείρησαν να ταυτίσουν το «μαύρο» των μετόχων στο Mega με το «μαύρο» της Ν.Δ. στην ΕΡΤ. Βολικό, αλλά το copyright του «μαύρου» στη χώρα το έχουν η Ν.Δ. και οι καναλάρχες. Τελικά περίσσεψαν οι τηλεοπτικές άδειες και ο «ανένδοτος αγώνας» για την ελευθερία του λόγου στη σοβιετία αποκαλύφθηκε πόσο προσχηματικός ήταν.

Στάξανε στο γιαλί -TV και υπολογιστή- πολύ φαρμάκι επώνυμοι και ανώνυμοι επιφανειακά, σεξιστικά ή ιδεολογικά, αντιδραστικά, ακόμα και δημοσιογραφικά, για να καταδικάσουν στην αρμόζουσα αφωνία την κ. Μπαζιάνα. Δεν είναι απλή πολίτης και άρα δεν δικαιούται να ομιλεί, είπε η Λ. Κανέλλη (ΣΚΑΙ).

Όμως και οι αξιοσέβαστοι ιεράρχες δεν είναι απλοί πολίτες, αλλά αυτοί δικαιούνται να ομιλούν όσο και όποτε επιθυμούν. Τουλάχιστον τρεις ρασοφόροι παρέλασαν αυτή την εβδομάδα για να προβάλουν τη θέση τους για το «εθνικό ζήτημα» της ονομασίας της γείτονος χώρας.

«Ο λαός μας ζητάει να υψώσουμε φωνή για τη Μακεδονία» είπε ο μητροπολίτης Δωρόθεος (ΣΚΑΪ). Απορώ γιατί κάνουμε εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια και μπαίνουμε σε έξοδα, αφού και Ιερά Σύνοδο έχουμε και φωτισμένους ιεράρχες.

Εκεί στον ΣΚΑΪ ζήτησαν την ιερή γνώμη του μητροπολίτη Μεσσηνίας ακόμα και για την άδεια του Κουφοντίνα. Άρα ούτε Δικαιοσύνη χρειαζόμαστε. Όλα τα ζητήματα θα μας τα λύνει ο παπάς της γειτονιάς και ο Κύριος. Πάλι καλά που η σαρία είναι προαιρετική στη Θράκη...

Μόνο θλίψη για τους εναπομείναντες εργαζομένους στο Mega, που στο κεντρικό «δελτίο» ενημέρωσης φρόντισαν να θυμίσουν στους τηλεθεατές ακριβώς ό,τι ήθελαν να ξεχάσουν από τη Megamou αντικειμενικότητα του «τι φταίμε εμείς, που όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με το ναι».

Η «ισχνή συγγνώμη» της σχολής Πρετεντέρη σβήστηκε από το «Μαράκι μου» στη Μ. Σπυράκη, που έκρυβε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της και επιβραβεύτηκε πολιτικά για αυτό.

Καμαρωτή η Μ. Σπυράκη επικαλέστηκε τη δήλωση του Κυριάκου στη Βουλή για να πιστοποιήσει την «πάγια» θέση της Ν.Δ. και, ω! του θαύματος, είχε έτοιμο το βίντεο ο ΣΚΑΪ σε δευτερόλεπτα! «Είστε πολύ προχωρημένοι» χειροκρότησε περιχαρής... το κατ' εντολήν της ετοιμοπόλεμο κανάλι!

«Απώλεια μνήμης έχει πάθει όποιος είναι ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝ.ΕΛΛ.» είπε ο Αν. Λοβέρδος ζηλεύοντας που δεν το έχουν πάθει οι ψηφοφόροι. Προβάρουν διαρκώς ονόματα εκεί στο ΠΑΣΟΚ για τους διευκολύνουν, αλλά, ως γνωστόν καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα.

«Δεν βλέπετε το ΚΚΕ που δεν δημιουργεί προβλήματα;» ήταν η πάγια επωδός τα προηγούμενα χρόνια στα κανάλια χειροκροτώντας τις διασπαστικές πλην ειρηνικές και μοναχικές διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ κατά των Μνημονίων.

Οι ίδιοι σήμερα επευφημούν τους τραμπουκισμούς του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας και παρουσιάζουν σε αφιερώματα με βιντεάκια την «οργή» των συνδικαλοπατέρων συντηρώντας την εικόνα της τεχνητής έντασης.

Αναμείνατε στους δέκτες σας, προσεχώς και εξαγριωμένοι αγρότες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL