Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παύλος Κλαυδιανός: "Ο Θοδωρής είχε επιλέξει να είναι διαρκώς στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας της Αριστεράς"

Για «τον άνθρωπο ορχήστρα» της Αριστεράς μίλησε με βαθιά συγκίνηση στην ΑΥΓΗ, ο επικεφαλής της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας η ΕΠΟΧΗ, Παύλος Κλαυδιανός.

«Δεν είναι εύκολο πράγμα να μιλήσει κανείς για το Θοδωρή Μιχόπουλο γιατί αν μιλήσει με τον κλασικό τρόπο που συνηθίζουμε εμείς οι αριστεροί, ότι ήταν ένας δημοσιογράφος εξαιρετικής δημοσιογραφικής επάρκειας και ότι συνέβαλλε τα μέγιστα στο πλαίσιο της Ανανεωτικής Αριστεράς θα έκρυβε αυτό που τον χαρακτήριζε, την πληθωρικότητά του".

" Ήθελε να είναι παντού, να βοηθάει σε όλα στην Αριστερά και στις θέσεις ευθύνης που είχε αναλάβει, είτε στο γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού, είτε δημοσιογραφικά εμάς στις εφημερίδες μας. Ένας «άνθρωπος ορχήστρα».

«Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να φύγει από αυτή την μεγάλη ένταση που είχε επιλέξει να ζει. Δεν μπόρεσε να το κοντρολάρει, διότι είχε επιλέξει να είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας της Αριστεράς. Θα τον θυμόμαστε πάντα και θα περιμένουμε κάθε εβδομάδα στην ΕΠΟΧΗ, το άρθρο του, στη σελίδα 3.»

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αλήθειες που πονάνε

Υποτίθεται ότι τόσον καιρό προσπαθούν να μας πείσουν ότι το σκάνδαλο Novartis είναι μια κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να σπιλώσει και να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους

Δειτε ολοκληρο το αρθρο