Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στην Περιφέρεια Αττικής (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στην Περιφέρεια Αττικής (Video)

Έτσι, από νωρίς στα γραφεία της Περιφέρειας ακούστηκαν τα κάλαντα των παιδιών του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων Victor Artant - ΝΙΚΗ, του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες» καθώς και του Συλλόγου «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα».

Αργότερα σειρά πήραν οι μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και το Μουσικό Σχολείο Αθηνών, που τραγούδησαν γιορτινές μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Στη συνέχεια, η παιδική χορωδία - ορχήστρα «Ωδή στη Χαρά» της Σοφίας και της Μαρίας Κιοσκέρογλου και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Μοσχάτου - Ταύρου έψαλαν τα δικά τους κάλαντα στην Περιφερειάρχη.

Η εορταστική ημέρα έκλεισε και φέτος με τους κρητικούς χορούς και τα ιδιαίτερα κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Ελλάδος. Τηρώντας την άτυπη παράδοση και φέτος, ο Πρόεδρος του Ομίλου, Στέλιος Κιαγιαδάκης δεν παρέλειψε να κάνει τις δικές του ευχές, αφιερώνοντας μία μαντινάδα στην Περιφερειάρχη:

«Στη Ρένα Δούρου σήμερα ήρθαμε άνευ όρων και βάλαμε υπογραφή… ‘Όμιλος Βρακοφόρων’».

Ωστόσο ερώτημα παραμένει ποιο ήταν το μήνυμα των... καρφωμένων μαχαιιρών των Βρακοφόρων, στο γραφείο της Περιφερειάρχη Αττικής, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πλέον επίσκεψής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL