Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.1°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.9°C17.0°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.6°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
0 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
0 BF 58%
Σ. Κοντονής: "Αποτρόπαια, άθλια επίθεση, απολύτως καταδικαστέα" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σ. Κοντονής: "Αποτρόπαια, άθλια επίθεση, απολύτως καταδικαστέα" (Video)

«Απολύτως καταδικαστέα και αποτρόπαια πράξη» χαρακτήρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, την βομβιστική επίθεση τα ξημερώματα στο Εφετείο Αθηνών, «διότι εκτός από την πρόκληση υλικών ζημιών στόχευαν και στη ζωή του φύλακα καθώς υπήρξαν πυροβολισμοί εναντίον του φρουρού. Πυροβολήθηκε με σκοπό να σκοτωθεί».

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα δρομολογήσει τις απαραίτητες ενέργειες, δήλωσε πριν λίγο στην ΕΡΤ, ο υπουργός Δικαιοσύνης, καθώς έχει τρομερές επιτυχίες σε όλα τα πεδία δράσης του ενώ πρόσθεσε ότι: «Η δικαιοσύνη είναι ένα ανάχωμα στην παρανομία και στην εγκληματικότητα οπότε δεν μου κάνει εντύπωση ότι οι συγκεκριμένοι έβαλαν κατά της δικαιοσύνης».

Αρνήθηκε κατηγορηματικά να κάνει «ερμηνείες τέτοιων αθλιοτήτων, ούτε εκτιμήσεις θα κάνω καθώς είναι πράξεις καταδικαστέες όπου και αν στοχεύουν και από όποιον τις συγκροτεί και τις υλοποιεί». Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για «άλλοθι στη τρομοκρατία» σε συνθήκες κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, διαφάνειας και απόλυτης δυνατότητας έκφρασης απόψεων και γνωμών».

«Η τρομοκρατία είναι μια χειροβομβίδα απασφαλισμένη εναντίον της δημοκρατίας, του κοινοβουλευτισμού και του ομαλού κοινωνικού βίου» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Kατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL