Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Έναν ατζέντη στην Πειραιώς επειγόντως
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Έναν ατζέντη στην Πειραιώς επειγόντως

Ένα έργο της προκοπής δεν έχουν καταφέρει να ανεβάσουν. Όλο υπερπαραγωγές υπόσχονται που θα σπάσουν τα ταμεία και έπειτα από δυο - τρεις μέρες τρέχουν να κατεβάσουν τη μαρκίζα και τα πομπώδη πρωτοσέλιδα. Τη μία με τα βλήματα που έγιναν πυροτεχνήματα. Την άλλη με τις σφαίρες στον ISIS, που κατέληξε να κοιτάζει ο Σαμαράς τη Γεννηματά και οι δυο μαζί τη Σπυράκη με απορία. Και τώρα με τον κρατικό μηχανισμό που δεν έσπευσε στη Μάνδρα να κλείσει τους δρόμους. Υποσχέσεις για φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις, υποσχέσεις για σκάνδαλα, υποσχέσεις που μετατρέπονται σε έναν χαρτοπόλεμο εντυπώσεων που σκουπίζεται άρον-άρον μόλις σβήσουν τα φώτα της ράμπας.

Δεν τους βγαίνει τίποτα. Όπως δεν τους βγήκε και το πιο πρόσφατο έργο με την υποτιθέμενη πρόβλεψη από το σύστημα Ποσειδών της νεροποντής που έπληξε τη Μάνδρα στις 15 Νοεμβρίου. Μια πρόβλεψη που η Νέα Δημοκρατία και ο φιλικός της Τύπος επεχείρησαν να μας πείσουν ότι αν είχε ληφθεί υπ' όψιν από την Πολιτική Προστασία, θα είχαν αποφευχθεί οι θάνατοι ανυπεράσπιστων πολιτών. Φιλόδοξη, ομολογουμένως, προσπάθεια μετά τις γραφικότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Τwitter για να στοχοποιηθούν η κυβέρνηση και η Περιφέρεια Αττικής, μόνο που και αυτό το έργο γνώρισε την ίδια εισπρακτική επιτυχία με τα προηγούμενα. Άπατη πήγε κι αυτή η παραγωγή μεγάλου θέματος, καθώς ουδείς πήρε στα σοβαρά μια “αποκάλυψη” που θύμιζε κάτι προγνώσεις σεισμών του παρελθόντος. «Αν ο καθηγητής κ. Παπανικολάου είχε μια τόσο σημαντική πληροφορία, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, με πιθανότητα αυξημένου κινδύνου απώλειας ανθρωπίνων ζωών, είναι βέβαιο ότι θα έπρεπε να την έχει διαβιβάσει στη ΓΓΠΠ και στους λοιπούς αρμόδιους φορείς προκειμένου αυτοί να πράξουν τα δέοντα» ήταν η αποστομωτική απάντηση προς τη Νέα Δημοκρατία και τις εφημερίδες της από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας που ξεμπρόστιασε τους ατζέντηδες της συμφοράς που πήγαν να ανεβάσουν έργο με πρωταγωνιστές τα θύματα της Μάνδρας.

Οι απανωτές “επιτυχίες” του νεότευκτου επικοινωνιακού επιτελείου της Πειραιώς, που είχε τη φαεινή ιδέα να παίξει ακόμη και με την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, σε οποιαδήποτε σοβαρή “επιχείρηση” θα είχαν στείλει τους εγκεφάλους του στο λογιστήριο. Στη Ν.Δ. τους ανέχονται και τους εμπιστεύονται μέχρι την επόμενη αποτυχία, μέχρι να κατέβει και η επόμενη παράσταση. Άξιος ο μισθός τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL