Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Πείτε μας γιατί η offshore εταιρεία Μητσοτάκη-Μαρέβα δεν έχει δηλωθεί; (Video)

«Τα δουλέψαν και τα δήλωσαν, πείτε μου γιατί δεν έχει δηλωθεί η offshore εταιρεία του κ. Μητσοτάκη και της κ. Μαρέβα» απάντησε ο αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελος, στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή.

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2018, ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε κατά στελεχών της κυβέρνησης και προσωπικά εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου για καταθέσεις τους στο εξωτερικό. "Για αθλιότητα που επαναλαμβάνεται" έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς λαμβάνοντας το λόγο λίγο αργότερα προσθέτοντας ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει απαντήσει ήδη τρεις φορές στις κατηγορίες αυτές και επανέρχονται πάλι εν τη απουσία του.

Ο κ. Φάμελλος απαντώντας δήλωσε ότι είχε σαφέστατη πρόθεση να θίξει τα στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου που όπως παραδέχθηκε ο ο πρόεδρος του Eurogroup έγιναν λάθη στα πρώτα προγράμματα και αυτοσχεδιάσανε με τη σύμφωνη γνώμη τους.

Συγκεκριμένα ο κ. Φάμελλος ανέφερε πριν λίγο στη Βουλή:

«Σαφέστατα και είχα πρόθεση να θίξω τον κ. Γεωργιάδη και όλα τα στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου διότι θίγει τη χώρα μου ο πρόεδρος του Eurogroup να παραδέχεται ότι κάνανε λάθη στα πρώτα προγράμματα και αυτοσχεδιάσανε με τη σύμφωνη γνώμη των ελληνικών κυβερνήσεων εις βάρος των Ελλήνων εργαζομένων εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων εις βάρος της πατρίδας μου».

«Σαφέστατα και είχα πρόθεση να θίξω όλους αυτούς που συμμετείχαν στην πολιτική που χρεοκόπησε τη χώρα και δεν θα σταματήσω να το λέω στο ελληνικό κοινοβούλιο και την ελληνική κοινωνία. Εκεί πρέπει να απολογηθούν».

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ν.Δ. όπως VMRO

Δυο μύθοι διακινούνται από τους επαγγελματίες πατριώτες και στην πλευρά του Αξιού και στην πλευρά του Βαρδάρη. Ο μύθος της προδοσίας κι ο μύθος της ταπείνωσης. Λένε οι εθνικιστές του VMRO στη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο