Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C19.8°C
2 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.5°C18.3°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.0°C19.4°C
3 BF 81%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.8°C17.1°C
1 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.2°C
0 BF 88%
Αλλάζουν την ιστορία στο ΠΑΣΟΚ και διαγράφουν το Καστελόριζο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλλάζουν την ιστορία στο ΠΑΣΟΚ και διαγράφουν το Καστελόριζο (Video)

Προκειμένου να διαγράψει το Καστελόριζο από τη συλλογική μνήμη το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΣΥ, Θάνος Μωραϊτης και υφυπουργός Ανάπτυξης το 2011 παραδέχθηκε ότι τη χώρα κυβερνούσε η Γερμανία αποποιούμενος έτσι τις ευθύνες που βαραίνουν το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, για την εμπλοκή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

«Το ΔΝΤ δεν το έφερε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στη χώρα. Το ΔΝΤ το έφερε η Γερμανία» υποστήριξε το πρωί στην ΕΡΤ, ο κ. Μωραϊτης προσθέτοντας μάλιστα ότι «είναι περήφανοι για όλα αυτά και για την παράταξή».

Προχωρώντας ακόμα παραπέρα διέγραψε κάθε ευθύνη που βαραίνει τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ που εναλλάσσονταν  στη διακυβέρνηση της χώρας χρεώνοντας όλες τις ευθύνες για τη χρεοκοπία στην κυβέρνηση των δυόμισι χρόνων. «Κοιτάζουμε τον Έλληνα στα μάτια και καταθέτουμε το επόμενο διάστημα ένα σχέδιο για να βγει η χώρα από το σημείο που μας έφεραν σήμερα οι συγκυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κοντή μνήμη φαίνεται να έχουν στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ που κυνικά υπερασπίζονται τις πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία και μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της στη φτώχεια και την ανεργία.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL