Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.1°C18.0°C
0 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.4°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.1°C
2 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 81%
Τ. Αλεξιάδης για Αν. Λοβέρδο: "Ορισμένοι έχουν επιλεκτική σχέση με το νόμο" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τ. Αλεξιάδης για Αν. Λοβέρδο: "Ορισμένοι έχουν επιλεκτική σχέση με το νόμο" (Video)

«Αν κάποιος έχει παραβεί το νόμο θα υποστεί τις συνέπειες» είπε ο κ. Αλεξιάδης επισημαίνοντας ότι «υπάρχει ζήτημα με τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Λοβέρδος. Πολύ ορθά το χειρίστηκε ο κ. Κακλαμάνης ως προεδρεύων» συμπλήρωσε μιλώντας στο ΣΚΑΙ το πρωί.

«Πολιτικό θέμα δεν υπάρχει, ο Πρωθυπουργός θα απαντήσει σε όλα τα ζητήματα στη Βουλή" τόνισε ο κ. Αλεξιάδης διευκρινίζοντας ότι «δεν καθυστέρησε η κυβέρνηση να απαντήσει» αλλά αναβλήθηκε η συζήτηση στη Βουλή, λόγω της φυσικής καταστροφής στη Δυτική Αττική.

"O προϋπολογισμός του 2018 ο τελευταίος εντός προγράμματος"

Αναφερόμενος στον Προϋπολογισμό του 2018 τόνισε ότι θα είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός που είναι στο πρόγραμμα.

«Πολιτική υποκρισία» χαρακτήρισε ο κ. Αλεξιάδης να κάνει η αντιπολίτευση ότι δεν γνώριζε τα μέτρα. Για παράδειγμα το ΦΠΑ στα νησιά και το θέμα του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης  χωρίς να συμφωνώ με τα μέτρα αυτά, είχαν όμως προβλεφθεί στο νόμο 4336 από τον Αύγουστο του 2015. Βουλευτές και κόμματα που τα ψήφισαν τότε ως δεσμεύσεις της χώρας κάνουν σήμερα κριτική.

«Στα 950 εκ. νέους φόρους κάποιοι ξεχνούν να πουν τρία νούμερα, ότι 50 εκ. είναι η φορολογική επιβάρυνση των βουλευτών από την πολύ σωστή παρέμβαση που έγινε για να πληρώσουν περισσότερους φόρους, άλλα 50 εκ. είναι από την επιβολή φόρου στις μισθώσεις μέσω διαδικτύου και άλλα περίπου 110 εκ. είναι από το χώρο της ναυτιλίας. Διαφωνεί κανείς με αυτούς τους φόρους;» αναρωτήθηκε ο κ. Αλεξιάδης.

Δεν μπορούν όλες οι αμαρτίες να φορτωθούν στη Δούρου

Τέλος μιλώντας για τις φονικές πλημμύρες ο κ. Αλεξιάδης ξεκαθάρισε ότι: «Άλλο να αναφερθούμε στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κι άλλο η προσπάθεια να φορτωθούν όλες οι αμαρτιές στη Ρένα Δούρου». «Μου κάνει εντύπωση ότι ακούμε συνεχώς το όνομα Δούρου, αλλά δεν ακούγεται και το όνομα κανενός άλλου πολιτικού που πέρασε από αυτή τη χώρα, που ήταν περιφερειάρχης, που ήταν υπουργός, κτλ. Κανένα άλλο όνομα!». 

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL