Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C25.6°C
2 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.0°C25.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C23.7°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.1°C24.9°C
2 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C21.9°C
0 BF 49%
Θ. Φωτίου για «Καμμενιάδα»: Κάθε εβδομάδα και μια "φούσκα" από τη Ν.Δ. (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θ. Φωτίου για «Καμμενιάδα»: Κάθε εβδομάδα και μια "φούσκα" από τη Ν.Δ. (Video)

Όπως πρόσθεσε η κ. Φωτίου μιλώντας στο ΣΚΑΙ, τη Δευτέρα θα γίνει «άλλο ένα Βατερλό του Κυριάκου Μητσοτάκη» καλώντας τους πολίτες να παρακολουθήσουν τη Βουλή διότι θα κατατεθούν ντοκουμέντα.

Η κ. Φωτίου αντέκρουσε τα περί «φτωχοποίησης» της μεσαίας τάξης με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και υπογράμμισε ότι το ανώτατο κοινωνικό εισόδημα είναι αυτό που περιλαμβάνει η ΕΛΣΤΑΤ. Υπογράμμισε ότι θα υπάρξουν αυξήσεις στα κοινωνικά επιδόματα και όχι μειώσεις. «Προσπαθούμε να επουλώσουμε τεράστιες πληγές που κληρονομήσαμε» είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Φωτίου απάντησε (παρά τις συνεχόμενες διακοπές) σε ερωτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα υπογραμμίζοντας ότι τα χρήματα θα καταβληθούν ως το τέλος του χρόνου.

Μιλώντας για το κοινωνικό κράτος υπογράμμισε ότι αυτό δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς φορολογία. Αυτό  συμβαίνει παντού εξήγησε προσθέτοντας ότι «για να έχουμε δωρεάν εκπαίδευση, δωρεάν Πανεπιστήμια, βρεφονηπιακούς σταθμούς, νοσοκομεία πρέπει οι πλούσιοι αντί να εκφεύγουν είτε παρανόμως, είτε «νομίμως» στα Paradise Papers, θα πρέπει να φορολογούνται».

Kατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL