Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.5°C17.6°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
12 °C
10.8°C13.7°C
3 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.9°C15.5°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.8°C17.5°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.0°C
0 BF 81%
Π. Σκουρλέτης: Αποκατάσταση των ζημιών, αποζημιώσεις και μέριμνα αναστολής υποχρεώσεων για τους πληγέντες (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Σκουρλέτης: Αποκατάσταση των ζημιών, αποζημιώσεις και μέριμνα αναστολής υποχρεώσεων για τους πληγέντες (Video)

https://www.youtube.com/embed/FyKwfbLKF08

Όπως ενημέρωσε στις συσκέψεις με τον Πρωθυπουργό έγινε η καταγραφή των προβλημάτων και όλων όσων πρέπει να γίνουν για τον απεγκλωβισμό που γίνονται με όλα τα απαραίτητα μέσα από την Πυροσβεστική, στέγασης, ηλεκτροδότησης. Ενώ τα μεικτά συνεργεία Περιφέρειας και Δήμων ξεκινούν την καταγραφή για να υπάρξουν αποζημιώσεις.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, ο κ. Σκουρλέτης κλήθηκε να απαντήσει για τα προβλήματα υδροδότησης που υπάρχουν σε περιοχές της Δ. Αττικής. Η ΕΥΔΑΠ συμβάλλει με τα συνεργεία της στην αποκατάσταση των ζημιών ακόμα και σε περιοχές που δεν περιλαμβάνονται στο δίκτυο της. Όλοι πρέπει να απευθύνονται στο Συντονιστικό Κέντρο που υπάρχει στην αντιπεριφέρεια και εδρεύει στην Ελευσίνα πρόσθεσε.

Στις αιτίες της καταστροφής και την αναγκαιότητα απόδοσης ευθυνών υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών: "Το σοκ που έχουμε υποστεί όλοι από την απώλεια ανθρώπινων ζωών πρέπει να οδηγήσει στην αναζήτηση ευθυνών και αιτιών που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Τα αντιπλημμυρικά έργα που έλειπαν, ή τα ημιτελή έργα, ή κακοσχεδιασμένα. Κακιά η παράδοση με τα δημόσια έργα σε αυτή τη χώρα».

Ο κ. Σκουρλέτης εξήγησε ότι έχει ξεκινήσει η συζήτηση για να υπάρξει μια καθολική αντιπλημμυρική παρέμβαση στη Δυτική Αττική.

Kατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL