Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Έφαγε" τους... φορολογικούς παραδείσους o Κ. Μητσοτάκης (Video)

Τέτοια μέρα που πρωταγωνιστούν οι αποκαλύψεις για την εταιρεία της Μαρέβας Γκραμπόβσκι στις νήσους Κέιμαν, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλλον κατάλαβε ότι θα ήταν τουλάχιστον προκλητικό να μιλήσει για "φορολογικούς παραδείσους"

Το κείμενο της ομιλίας Μητσοτάκη στο προσυνέδριο του κόμματος στο Ηράκλειο, που είχε μοιράσει η Ν.Δ. κατέληγε με έναν... πολύ σκληρό τρόπο για τους άγριους καπιταλιστές:

"Επιχειρηματίες που δεν τηρούν την εργατική νομοθεσία, έχουν απλήρωτους εργαζόμενους και τα χρήματά τους σε φορολογικούς παραδείσους θα μας βρουν απέναντι και θα υπόκεινται αμέσως στις συνέπειες του νόμου", εμφανιζόταν να λέει στο κείμενο που είχε μοιράσει... δύο φορές κιόλας (μία αρχική και μία με "ορθή επανάληψη") το γραφείο Τύπου της ΝΔ.
Έλα όμως που, τέτοια μέρα που πρωταγωνιστούν οι αποκαλύψεις για την εταιρεία της Μαρέβας Γκραμπόβσκι στις νήσους Κέιμαν, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλλον κατάλαβε ότι θα ήταν τουλάχιστον προκλητικό να μιλήσει για "φορολογικούς παραδείσους".

Έτσι, προφορικά, αντικατέστησε τη φράση "έχουν τα χρήματά τους σε φορολογικούς παραδείσους" με τη φράση "αυτούς που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό"...

Εντάξει, τουλάχιστον γλίτωσε... το "τρολάρισμα"!

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο