Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.1°C23.5°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.3°C17.5°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.0°C
6 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C21.8°C
3 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.3°C19.9°C
2 BF 45%
«Χολερική αντιπολίτευση» της Ν.Δ. με ξαναζεσταμένη θεωρία των δύο άκρων (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Χολερική αντιπολίτευση» της Ν.Δ. με ξαναζεσταμένη θεωρία των δύο άκρων (Video)

Ο κ. Οικονόμου εξισώνοντας για άλλη μια φορά τη βία με την αριστερά επιδόθηκε σε μια «χολερική αντιπολίτευση» κατά του ΣΥΡΙΖΑ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπός του, Φωτεινή Βάκη, με αφορμή την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο γραφείο γιατρού του ν/σ Ευαγγελισμός, τον οποίον κατήγγειλαν για χρηματισμό με «φακελάκι».

Ο κ. Οικονόμου μίλησε για «αριστερό τάγμα εφόδου που καθοδηγείται σαφέστατα από το ΣΥΡΙΖΑ» και επιτέθηκε κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα.

Η κ. Βάκη κατήγγειλε τη στάση αυτή, ως «πολιτική αλητεία» καθώς η Ν.Δ. για άλλη μια φορά επιχειρεί να ψαρέψει ψήφους στα ακροδεξιά της διολισθαίνοντας όλο και πιο πολύ πολιτικά σε εμφυλιοπολεμικά οράματα . «Η Ν.Δ. βρίσκεται σε πανικόκαι επαναφέρει τη θεωρία των 2 άκρων σε κάθε ευκαιρία» πρόσθεσε.

«Ταυτίζεστε με τον Ρουβίκωνα» επέμεινε ο κ. Οικονόμου λέγοντας ότι «έχει στοιχεία» τα οποία όμως δεν έχει καταθέσει στον εισαγγελέα και με απειλές καταφέρθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι: «τάγματα εφόδου της αριστεράς δεν θα γίνονται ανεκτά».

Παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες της κ. Βάκη, ο κ. Οικονόμου ανυποχώρητος αποδέχθηκε δημόσια ότι «εμείς αυτό θέλουμε να πούμε σήμερα» σε πλήρη αντιδιαστολή με τα προβλήματα των πολιτών που υποκριτικά η Ν.Δ. επιχειρεί να παρουσιάζεται συχνά στα τηλεπαράθυρα, ότι εκφράζει.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL