Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
AVGILEAKS / "Γέρνουν τα F-16"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

AVGILEAKS / "Γέρνουν τα F-16"

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει τα στελέχη της Ν.Δ. για να εντοπίσουν τον επενδυτή που με μια κίνηση γκρέμισε το επικοινωνιακό στόρι της. Κι επειδή βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, δεν σχετίζεται με το ταξίδι του “κόκκινου Τσίπρα” στον “Λευκό καπιταλιστικό Οίκο”. Πρόκειται για τον “νεοφιλελεύθερο Κινέζο κομμουνιστή” που έχει αγοράσει 100 διαμερίσματα στα... Εξάρχεια!

Στόχος είναι, μόλις τον εντοπίσουν, να ξεκινήσουν με ψυχομετρικά τεστ. Το πρώτο που θέλουν να ξεκαθαρίσουν είναι αν πρόκειται για κάποιον ψυχωτικό looser, γιατί κάποιοι μέσα στη Ν.Δ. θεωρούν πως δεν έχει τα λογικά του. “Με τόσες μολότοφ και εγκλήματα, είναι προτιμότερο να επενδύσει κάποιος στη Ράκα, παρά στα Εξάρχεια” σημείωναν με νόημα, ωστόσο η άποψή τους είναι μειοψηφική.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι πρόκειται για αχυράνθρωπο του ΣΥΡΙΖΑ, σε εντεταλμένη υπηρεσία να καταστρέψει τη Ν.Δ. “Ορίστε, θα μας λένε από την κυβέρνηση ότι όχι μόνο είναι ασφαλές μέρος τα Εξάρχεια, αλλά είναι και επενδυτικός πυλώνας της χώρας. Είναι το πιο ύπουλο χτύπημα που δεχτήκαμε” διευκρινίζουν οι ακραίοι μέσα στη Ν.Δ. και ετοιμάζονται να απαντήσουν πριν έρθει κάποιο άλλο μοιραίο χτύπημα.

Στην ατζέντα της επικοινωνιακής αντεπίθεσης της Ν.Δ. που εξετάζεται αυτή τη στιγμή είναι: 1) Να κυκλοφορήσουν οι πρώτες πληροφορίες ότι τα F-16 γέρνουν, 2) ότι η Μπέττυ Μπαζιάνα δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες τις γόβες που φόραγε στον Λευκό Οίκο, 3) ότι Καμμένος και άλλοι υπουργοί έπαιξαν Μονόπολη στο Blair House και 4) ότι ο Κινέζος των Εξαρχείων είναι μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, αποκλείστηκαν μεμονωμένες προτάσεις για γενικευμένο μποϊκοτάζ των αμερικανικών προϊόντων, καθιστική διαμαρτυρία έξω από την αμερικανική πρεσβεία με σύνθημα “Yankees, go home” καθώς και ανένδοτος αγώνας κατά Κινέζων συριζαίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL