Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.7°C23.0°C
2 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.8°C
3 BF 84%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
25.5°C28.8°C
4 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C19.1°C
5 BF 88%
Ο λαϊκισμός της Ν.Δ. ποτέ δεν λαϊκίζει... (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο λαϊκισμός της Ν.Δ. ποτέ δεν λαϊκίζει... (Video)

"Ποτέ δεν έχουμε κάνει λαϊκισμό σε θέματα εθνικά, ή θέματα εξωτερικής πολιτικής» δήλωσε  η κ. Μπακογιάννη, ενώ μόλις χθες ο «σοβαρός αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης έλεγε στον ΑΝΤ1, ότι ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πρωθυπουργός δεν θα έπρεπε να πάει στην Αμερική, γιατί πήγε στην κηδεία του Κάστρο στην Κούβα.

«Ο πρωθυπουργός μας πήγε στην κηδεία του Κάστρο στην Κούβα, φέτος στον Τραμπ. Τελικά ο κ. Τσίπρας τι πιστεύει;Είναι με τον Τραμπ ή είναι με τον Κάστρο» ήταν η σχετική αναφορά του.

Σήμερα στην ΕΡΤ, η κ. Μπακογιάννη αφού παραδέχθηκε ότι τα F16 χρειάζονται αναβάθμιση εδώ και 8 χρόνια -καθόλου λαϊκίστικα- αναφέρθηκε στο τίμημα και τη διαφορά με την τιμή που η ίδια πριν 8 χρόνια γνώριζε σαν να μην έχουν εξελιχθεί από τότε τα οπλικά συστήματα (προς τι η αναβάθμιση άραγε;) και μη γνωρίζοντας καθόλου τη σημερινή συμφωνία όπως η ίδια παραδέχθηκε στην διάρκεια της εκπομπής.

Ολοκλήρωσε δε την τοποθέτηση της με μια άπταιστη λαϊκίστικη κορύφωση για τα εθνικά θέματα αναιρώντας πλήρως την αρχική της τοποθέτηση.

«Είναι το καλύτερο timing όταν τα περιπολικά μας δεν έχουν πετρέλαιο, η αστυνομία να μην έχει αυτοκίνητα, λάστιχα, όταν δεν έχουμε κοινωνικά επιδόματα;» μην παραλείποντας να συμπληρώσει στην επιχειρηματολογία της την ανησυχία της για την κατάρρευση των συνθημάτων της μεταπολίτευσης αντιγράφοντας το χθεσινό Αλ. Παπαχελά.

Όλα αυτά απέχουν κατά πολύ από την όποια αντιπολιτευτική σοβαρότητα και θυμίζουν κάτι σαν τους «φτωχούς συγγενείς» που βγάζουν όλη την πικρία τους γιατί κάποιος «τους έκλεψε την μπουκιά από το στόμα».

Όπως δήλωσε άλλωστε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης «μιλούν για τους εξοπλισμούς Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, αυτοί που έκαναν πάρτι με τα εξοπλιστικά προγράμματα».

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL