Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Αν. Μ. Ασημακοπούλου: "Με συμβούλεψε ως σύμβουλός μου ο κ. Παπαουλάκης" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αν. Μ. Ασημακοπούλου: "Με συμβούλεψε ως σύμβουλός μου ο κ. Παπαουλάκης" (Video)

https://www.youtube.com/embed/Lb1_iU2EWQs

Να σημειωθεί χθες η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 παραδέχτηκε ότι ο Νίκος Παπαουλάκης είναι σύμβουλος της ΝΔ αλλά υποστήριξε ότι δεν τίθεται ζήτημα ασυμβίβαστου για τον αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Ενώ κυνικά υποστήριξε ότι «για μένα δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου. Ο κ. Παπαουλάκης, μπορεί να είναι σύμβουλος της ΝΔ για θέματα ψηφιακής πολιτικής».

Φ. Βάκη: Ο νόμος είναι σαφέστατος αλλά τίθεται και θέμα ηθικής τάξης και δεοντολογίας 

«Δεν ξέρω τι είναι τελικά ο κ. Παπαουλάκης ο οποίος τράβηξε την πρίζα από την ΕΡΤ και συνέβαλε στο διαγωνισμό παρωδία της Digea» απάντησε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη.

Ωστόσο όπως ανέφερε η κ. Βάκη «ο νόμος 4070 του 2012 είναι σαφέστατος. Αν είσαι πρόεδρος ή αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ υπηρετείς με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και για το λόγο αυτό πρέπει να τελείς σε καθεστώς αναστολής άσκησης οποιασδήποτε άμισθης, ή έμμισθης επαγγελματικής δραστηριότητας. Το άρθρο 10 του ίδιου νόμου μιλάει και για πειθαρχικές ποινές».

Επιπλέον πέραν του νομικού πλαισίου «τίθεται θέμα ηθικής τάξης και δεοντολογίας καθώς δεν προστατεύεται η ανεξαρτησία των ανεξάρτητων αρχών με αυτό τον τρόπο. Χρειάζεσαι άτομα που δεν έχουν σχέση με κόμματα». 

Kατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL