Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Χαρίζουμε ιδέες...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χαρίζουμε ιδέες...

Λοιπόν, αφού εξαντλήθηκε η αποκρουστική φαντασία ορισμένων με το “Νομοσχέδιο-Φρανκενστάιν”, τους “εξωγήινους του Υμηττού”, το κρυφτό κάποιων κεντροαριστερών, τα εμετικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης και τα “κατάγματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ” που αν τους πιστέψουμε με το ζόρι την βγάζουν ως το τέλος του μήνα θα πρέπει άμεσα να καθορισθεί η ατζέντα των επόμενων ημερών αν δεν θέλουν κάποιοι να τρέχουν πάλι πίσω από τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες και να μην φτάνουν. Και επειδή κάποιοι δεν έχουν προλάβει ακόμη να προσαρμοστούν στα νέα τους γραφεία και στα επίσημα καθήκοντά τους εμείς είμαστε εδώ για να τους προσφέρουμε μια χείρα βοηθείας.

Ιδέα πρώτη. Ψάξτε στα αρχεία σας εκεί που είναι καταγεγραμμένοι οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων που πέρυσι πρωτοστατούσαν χέρι χέρι με τους χρυσαυγίτες ώστε να κρατήσουν τα προσφυγόπουλα μακριά από τα σχολεία των παιδιών τους και βρείτε μερικούς αγανακτισμένους που τα άριστα βλαστάρια τους χάνουν στην κλήρωση την σημαία από “αλβανάκια” και λοιπά “λαθρομεταναστάκια”. Σπρώξτε τα τηλέφωνά τους σε μερικούς ανεξάρτητους δημοσιογράφους και στη συνέχεια καθίστε αναπαυτικά στους καναπέδες σας και απολαύστε τη συνέχεια επί της οθόνης. Πάρτε μετά τον θόρυβο από τους αλαλάζοντες, καταθέστε μια ωραιότατη ερώτηση στη Βουλή - προσοχή πριν από τους Χρυσαυγίτες - για τους ξένους που έρχονται και παίρνουν τις σημαίες των παιδιών μας και τέλος ζητήστε την παραίτηση Γαβρόγλου για να δέσει το γλυκό και να έχουμε να πορευόμαστε κραυγάζοντας μέχρι την 28η Οκτωβρίου.

Ιδέα δεύτερη. Μπορεί από σήμερα κιόλας να ξεκινήσει ένας δεύτερος γύρος καταγγελιών κατά της Πολιτείας που επιμένει να πληρώνουν άδεια χρήσης συχνοτήτων οι καναλάρχες της χώρας με ολονυχτίες έξω από το ΣτΕ, με καμπάνιες κατά του “μαύρου” και καταμετρήσεις των χιλιάδων εργαζόμενων στην ιδιωτική τηλεόραση που εν μια νυκτί θα βρεθούν στο σκοτάδι της ανεργίας μετά την απόφαση του “καθεστωτικού” ΕΣΡ να ακολουθήσει τα χνάρια του “καθεστώτος Παππά” αναγκάζοντας ορισμένους επιχειρηματίες να πληρώσουν ένα δυσβάσταχτο χαράτσι στην ιδεοληπτική συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ιδέα τρίτη. Στέλνουμε από σήμερα περούκες σε όποιον ξέρουμε και δεν ξέρουμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τους βάζουμε μεταμφιεσμένους να στήνουν καρτέρι σε όποιον κυβερνητικό ξεμυτίζει από το ξενοδοχείο τσεκάροντας πού τρώνε και πού πίνουν γιατί τα καλύτερα δημοσιογραφικά λαβράκια σε εστιατόρια και σε καζίνο τα βγάζεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL