Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C14.5°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.2°C13.9°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
12.5°C16.0°C
3 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
10.1°C10.2°C
3 BF 95%
Κ. Πουλάκης: Πήρε το σπίτι του Βολταίρου η οικογένεια Μητσοτάκη αλλά τίποτα από τον ίδιο το Βολταίρο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Πουλάκης: Πήρε το σπίτι του Βολταίρου η οικογένεια Μητσοτάκη αλλά τίποτα από τον ίδιο το Βολταίρο (Video)

Στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής είναι η επιτάχυνση της ολοκλήρωσης της γ' αξιολόγησης τόνισε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, το πρωί στην ΕΡΤ και παρέπεμψε στην ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ καθώς ο ίδιος τόνισε ότι είμαστε στον τελευταίο χρόνο στην τελευταία αξιολόγηση και ότι έχουμε τα 113 προαπαιτούμενα θεσμικού περιεχομένου, με τα οποία θα φτάσουμε τον Αύγουστο του 2018 στο τέρμα της επιτροπείας.

"Αυτό ακούστηκε στην ΔΕΘ από τον Πρωθυπουργό και φάνηκε η μεγάλη διαφορά από την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου ο πυρήνας της πρότασης ήταν ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει αυταπάτη, ότι μπορεί να υπάρχει κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι που σημαίνει ότι πάμε πίσω από τη Γαλλική Επανάσταση" σημείωσε ο κ. Πουλάκης.

«Η ισονομία, ισοπολιτεία, ανθρώπινα δικαιώματα, αλληλεγγύη πετιούνται στο καλάθι των αχρήστων που σημαίνει ότι όπως μάθαμε αγόρασε το σπίτι του Βολταίρου η οικογένεια Μητσοτάκη, αλλά πήρε μόνο το σπίτι, τίποτα από τον ίδιο τον Βολταίρο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Συμπληρώνοντας ότι "όλος αυτός ο πολιτικός λόγος της Ν.Δ. με την ακροδεξιά φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη μας γυρίζει χρόνια πίσω γιατί τα πάντα θα είναι για τους λίγους" και είναι "εφιάλτης".

Κατ. Μπρ.

https://www.youtube.com/embed/YB0DRZ5bSFA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL