Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.8°C
1 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.8°C13.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.3°C
0 BF 81%
Ν. Ξυδάκης: Χτίζεται στρατηγική στην κατεύθυνση της καθαρής εξόδου στις αγορές (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Ξυδάκης: Χτίζεται στρατηγική στην κατεύθυνση της καθαρής εξόδου στις αγορές (Video)

«Διαφορετική επιδίωξη και ο τελικός στόχος, ο κ. Ντομπρόβσκις δεν καίγεται για την υγεία και την τσέπη του ελληνικού λαού» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης στο ΣΚΑΙ καλούμενος να σχολιάσει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Προσθέτοντας ότι όταν επιβάλλεται ένα πακέτο μέτρων από τους δανειστές μετά λένε «να το υιοθετήσετε».

«Που το ξέρετε ότι δεν θα συγκεντρωθούν τα έσοδα;» αντέτεινε στη βεβαιότητα που παρουσίαζαν οι δημοσιογράφοι του σταθμού την ανάγκη λήψης νέων μέτρων και διευκρίνισε ότι έχουμε μια υστέρηση τον Σεπτέμβριο γιατί οι αποδόσεις από τους φόρους και την άνοδο του τουρισμού δεν έχουν ακόμα καταγραφεί, υποστήριξε.

«Αν θέλουμε να τρομοκρατήσουμε τον ελληνικό πληθυσμό ότι έρχονται νέα μέτρα μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε. Επίσης αν θέλουμε να τον αποκοιμίσουμε μπορούμε να λέμε ότι σε δύο μήνες θα τελειώσει η κρίση 8 χρόνων» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση αν αναμένεται καθαρή έξοδος στις αγορές ο κ. Ξυδάκης επισήμανε ότι «στην κατεύθυνση της καθαρής εξόδου στις αγορές χτίζεται μια στρατηγική με τις ευλογίες μάλιστα των δανειστών καθώς δεν θέλουν όμηρο διαρκώς την Ελλάδα με δανειακές συμβάσεις και να μην έχουν να επιδείξουν μια στρατηγική επιτυχία μετά από 8 χρόνια κρίσης».

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL