Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χ. Μαντάς: Είμαστε σε πιο σταθερό περιβάλλον πλέον και υπάρχει η δυνατότητα να δώσουμε προοπτική στον κόσμο (Video)

Στην ολοκλήρωση της γ’ αξιολόγησης και τα επιδόματα αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς στον ΑΝΤ1.

«Με το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης είμαστε σε πιο σταθερό περιβάλλον αν και στην κοινωνία δεν φαίνεται ακόμη εκτός ίσως από τον τομέα της απασχόλησης» υπογράμμισε τονίζοντας παράλληλα ότι «έχουμε βγει με ένα σαφές θετικό πρόσημο από τον κύκλο των δυσκολιών και υπάρχει πλέον η δυνατότητα να δώσουμε μια προοπτική στον κόσμο απαλύνοντας τις δυσκολίες».

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μαντάς  αναφέρθηκε στα θετικά σημεία που περιλαμβάνει η γ’ αξιολόγηση όπως «το σχέδιο δράσης για την απλήρωτη και υποδηλωμένη εργασία, τις δημόσιες συμβάσεις, τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, την υγεία κ.α. αλλά και στα δύσκολα θέματα, όπως την αναδιάρθρωση των επιδομάτων».

Πιο αναλυτικά ανέφερε ότι «για τα οικογενειακά επιδόματα θα έχουμε αναδιάρθρωση στο συνολικό ποσό αλλά δεν θα έχουμε μείωση».

«Στην αναδιάρθρωση των αναπηρικών επιδομάτων που ζητείται έχουμε κάνει μια πολλή μεγάλη προσπάθεια σε συνεργασία με τις οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος να προτείνουμε ένα διαφορετικό μοντέλο αξιολόγησης από αυτό που θέλουν να μας επιβάλλουν και κρύβει περικοπές. Θα είναι μια πολύ σκληρή μάχη» πρόσθεσε κλείνοντας.

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η απύθμενη υποκρισία της Ν.Δ. για τους πρόσφυγες

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι “έκανε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι για τους λαθρομετανάστες”. Είναι το κόμμα που προσπάθησε να απομονώσει την Ελλάδα από την υπόλοιπη Ευρώπη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο