Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Ζαχαριάδης: Κεντρική γραμμή της Ν.Δ. και του Κ. Μητσοτάκη, η γραμμή Άδωνι Γεωργιάδη (Video)

«Νομίζαμε ότι «οι ακρότητες και οι αγριότητες, που κάνει στην τηλεόραση και φωνάζει της έκανε από μόνος του αλλά από χθες μάθαμε ότι αυτή είναι η γραμμή Μητσοτάκη και όχι μόνο Γεωργιάδη και ως τέτοια θα την αντιμετωπίζουμε» δήλωσε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης στον Alpha απαντώντας στην ακροδεξιό λαϊκισμό του Άδ. Γεωργιάδη.

Σε υψηλούς τόνους συνέχισε: «Όταν καταγγέλλεται κάποιον για απόκρυψη ή για συγκάλυψη ξέρετε να ωρύεστε. Όταν αυτό αποδεικνύεται ότι ανήκει στα fake news και τα xoakes τότε είστε γαλήνιος, το αποσύρετε, δεν θέλετε να σπιλώσετε τον άνθρωπο…»

O κ. Ζαχαριάδης προχώρησε σε μια σύντομη αναδρομή όσων ανυπόστατων ειδήσεων έχει κατά καιρούς υποστηρίξει για «αλήθειες» ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

«Τι λέτε κ. Γεωργιάδη; Έχετε γεμίσει την πολιτική ζωή της χώρας με ψεύτικες ειδήσεις ξεκινώντας από το πλοιάριο της Ύδρας που λέγατε ότι είναι πάνω το μισό υπουργικό συμβούλιο, συνεχίσατε με την φανταστική αποκάλυψη για το ταξίδι του Πρωθυπουργού με τα παιδιά και τη γυναίκα του στη Disneyland στο Παρίσι, λέγατε άλλες φαιδρές πολιτικές τοποθετήσεις ότι η κυβέρνηση πρέπει να φύγει, λέγατε ότι δεν πάει καλά ο τουρισμός και χθες παραδεχθήκατε την άνοδο του τουρισμού» και όταν δεν βγαίνουν έτσι τα πράγματα τα παίρνετε πίσω με ήπιο τρόπο.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε και σήμερα με άλλη μια δημόσια παραδοχή του αντιπροέδρου για τις κακόβουλες αναρτήσεις του εναντίον υπαλλήλου του πλοίου που ναυάγησε.

«Δεν ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο άνθρωπος» παραδέχθηκε ο κ. Γεωργιάδης αντιστρέφοντας όσα πριν μία μέρα έλεγε ο ίδιος σήμερα είπε δημόσια «αποσύρω αυτά που είπα για τον άνθρωπο».

Έτσι είναι ο αντιπρόεδρος από τη μια διαβάλλει, πλαστογραφεί και μετά το παίρνει πίσω… Δεν παρέλειψε μάλιστα να επιτεθεί για άλλη μια φορά στον κ. Φλαμπουράρη για το κόστος του γραφείου του και φυσικά στον «κ. Καρανίκα» ο οποίος «είναι μεγάλη σπατάλη» για το κράτος όπως μας είπε καθώς προφανώς θεωρεί ότι κόβοντας το μισθό του, η οικονομία της χώρας θα άνθιζε και πάλι ώστε να προχωρήσει στις φοροελαφρύνσεις που υπόσχεται ο Κ. Μητσοτάκης.

"Οι μόνες δαπάνες που έχετε να περικόψετε είναι το κοινωνικό κράτος, οι μισθοί και οι συντάξεις"

Ευτυχώς ο κ. Ζαχαριάδης επανέφερε τον αντιπρόεδρο στην πραγματικότητα επισημαίνοντας του ότι οι μόνες δαπάνες που υπάρχουν και μπορεί να περικόψει είναι "το κοινωνικό κράτος", οι μισθοί και οι συντάξεις" και δεν θα σώσει την οικονομία της χώρας ο μισθός του κ. Καρανίκα όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

«Ποιοι είναι οι κωδικοί των δαπανών που θέλει να περικόψουμε η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης; Οι κωδικοί των δαπανών είναι το κοινωνικό κράτος αλλιώς δεν βγαίνουν τα 3 δις που λέει.» 

Τέλος ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ενόχλησή του για την καταστρατήγηση των ιδεών του Διαφωτισμού που προέβη χθες στη συνέντευξη τύπου ο αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι είναι στην φύση του ανθρώπου η ανισότητα" είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: Νομίζαμε ότι "στον ευρωπαϊκό πολιτισμό που θεμελιώνεται πάνω στη διαδικασία της Γαλλικής Επανάστασης και τη Δημοκρατία στην Ευρώπη και είναι Ισότητα, Αδελφότητα και της Δημοκρατίας στην Ευρώπη είναι μια κοινή γραμμή που μπορούν να υπηρετήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις. Αν δεν είναι στρατηγικός στόχος όλων η μείωση των ανισοτήτων;"

Αναφορικά με το ναυάγιο στο Σαρωνικό και την οικολογική καταστροφή που επέφερε ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε: «Προσπαθούμε να διαχειριστούμε ένα σημαντικό περιβαλλοντικό ατύχημα. Προέχει η διαχείριση στο επίπεδο της απορρύπανσης και μετά να ακολουθήσει ένας «αυστηρός απολογισμός ευθυνών» και στο επιχειρησιακό επίπεδο. Ωστόσο πρόσθεσε ότι: "αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στην επιχείρηση απορρύπανσης ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ποιον κοροϊδεύουν;

Η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. σύρθηκαν εχθές στην υπερψήφιση της τροπολογίας που ανοίγει τον δρόμο για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Το έκαναν επειδή ήξεραν ότι, αν καταψήφιζαν, θα είχαν...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο