Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Ο Σαλμάς κι ο αχταρμάς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Σαλμάς κι ο αχταρμάς

Αυτό που σου τη δίνει με τους δεξιούς της πελατείας και της απληστίας δεν είναι μόνο ότι διέπραξαν, όσα διέπραξαν. Και εισέπραξαν όσα εισέπραξαν. Στο καλό, και να μη μας ξανάρθουν. Αλλά όχι. Εμ... βρομούν, εμ σκούζουν οι αθεόφοβοι. Ότι τους συκοφαντούν για πολιτικούς λόγους, ότι θα κλείσουν φυλακή τους συκοφάντες, ότι οι ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προαχθεί και σε κλέφτες, ότι χίλια δυο. Αρκεί να σηκώνεται σκόνη. Και να γίνεται έτσι αχταρμάς η υπόθεση. Όλοι ίδιοι είναι -τους φτάνει και τους περισσεύει αυτό.

Δείτε τι γίνεται με την υπόθεση του Σαλμά. Είχε ο αδικημένος υφυπουργός της Δεξιάς ένα ιατρείο. Κανόνισαν ο σεσημασμένος Βορίδης, με τον αγριεμένο Γρηγοράκο και με τη συνδρομή του Σκανδαλάκη, μια εξέταση, ή επέμβαση, θα σας γελάσω, μια ιατρική πράξη τέλος πάντων, που την έκανε ένα διαγνωστικό κέντρο που συστεγάζεται με το ιατρείο του Σαλμά. Και ανήκει, όπως προκύπτει, στον γαμπρό του. Κανόνισαν και μια περιποιημένη τιμή. Σε έναν χρόνο υπέγραψε ο Σαλμάς 550 τέτοιες ιατρικές πράξεις, τις διέπραξαν οι συστεγασμένοι, τα 'σκασε ο ΕΟΠΥΥ.

Έγινε; Έγινε. Συστεγαζόταν; Συστεγαζόταν. Ήταν μεταξύ των έγκριτων που εμπλέκονται κάποιοι από το σόι του; Ήταν. Υπερασπίσου τον εαυτό σου, έπειτα από όλα αυτά τα ύποπτα, όπως μπορείς, βρε. Αλλά τι βρίζεις τον Ξανθό και τον Πολάκη, απειλείς με μηνύσεις, μηνύεις, καταγγέλλεις συνωμοσίες εις βάρος σου και εις βάρος των συνδαιτημόνων σου; Διότι, έτσι, μπορεί να προκύπτει για έναν κόσμο, έτοιμο να ρίξει σε όλους το ανάθεμα αχταρμάς - συν Σαλμάς. Αλλά σε έναν άλλο κόσμο προκύπτει κυνισμός. Και χαζομάρα. Κυνισμός, ηλίου φαεινότερο γιατί. Και χαζομάρα γιατί μηνύεις ποιον; Τον Πολάκη.

Κούνια που σε κούναγε δηλαδή. Τρέχα στα δικαστήρια, με τον Πολάκη απέναντι, να αποδείξεις ότι δεν έχασε ο ΕΟΠΥΥ από μια μηχανή που φόρτωνε τον οργανισμό με τριπλάσια ποσά από όσα έπρεπε. Τρέχα να αποδείξεις ότι ήταν τυχαία η συγκατοίκηση, άσε πια τη συγγένεια, εκείνου που έκανε την παραγγελία, κι εκείνου που εισέπραττε. Τρέχα να αποδείξεις ότι φταίει ο Πολάκης που εσύ, πρώην υφυπουργός Υγείας (!), βρέθηκες μπλεγμένος αρθροσκοπικώς. Ας είναι καλά ο Κυριάκος σας, όμως. Που καταγγέλλει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για φωτιές, για ψευτιές, και πυροστιές. Στις αρθροσκοπήσεις θα κωλώσετε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL