Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C22.0°C
4 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.2°C18.6°C
4 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.0°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.5°C21.9°C
3 BF 35%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εντός του Σεπτεμβρίου το «Έθνος» Ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες οι προσλήψεις για τις εφημερίδες «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής», -ιδιοκτησίας Ι. Σαββίδη και διαχείρισης Δ. Μάρη- οι οποίες προγραμματίζεται να βγουν στα περίπτερα εντός του Σεπτεμβρίου. Συνολικά, θα απασχολήσουν περί τα 110 άτομα, εκ των οποίων 80 δημοσιογράφοι.

Οι επικεφαλής Η διευθυντική ομάδα, υπό τον Μάνο Χωριανόπουλο και τους διευθυντές Σύνταξης Βαγγέλη Δεληπέτρο και Κώστα Σαρρηκώστα, θα αναλάβει από κοινού την ευθύνη του Πολιτικού τμήματος. Το οποίο αποτελείται από τους Β. Κεχαγιά, Σπ. Μουρελάτο, Φ. Γιωτάκη, Κ. Τζαβάρα και Γερ. Λιβιτσάνο. Επικεφαλής του Οικονομικού θα είναι ο Κώστας Αντωνάκος, του Ειδησεογραφικού- Ελεύθερου ο Λ. Μπιντέλας, του Πολιτιστικού η Ναταλί Χατζηαντωνίου, του Αθλητικού ο Α. Λαούδης.

Σε πρώιμο στάδιο βρίσκονται ακόμη οι συνεργάτες του Ι. Σαββίδη που τρέχουν τον σχεδιασμό του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον» - παρ’ ότι φιλοδοξούν να εκπέμψουν νέο πρόγραμμα από την 1η Ιανουαρίου, σε διάστημα μόλις τρεισήμισι μηνών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη σήμερα ελέγχονται τα βιβλία και η θέση της εταιρείας για τυχόν κρυφές υποχρεώσεις. Σε επόμενη φάση θα συγκροτηθεί η ομάδα που θα τρέξει το κανάλι.

Ολική επαναφορά στον ΣΚΑΪ. Η αποχώρηση του Σταμάτη Μαλέλη από τη γενική διεύθυνση ειδήσεων δια της... αναβαθμίσεως, ακολούθησε την αποχώρηση δύο προηγούμενων, υψηλών επίσης στελεχών του Ομίλου: του Κώστα Κιμπουρόπουλου και του δικηγόρου Κωστή Φιλιππόπουλου. Η έλευση της Ε. Κουτσαυτάκη στην εταιρεία είχε μέχρι τώρα πολλά θύματα και υψηλόβαθμα.

Στη θέση του Σ. Μαλέλη, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ τοποθετείται ο οικονομικός συντάκτης Νίκος Φιλιππίδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μέχρι πρότινος αρχισυντάκτης, Γιάννης Αδαμίδης θα έχει πλέον την ευθύνη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Μικρό καλάθι για το Mega Ενώ οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Mega αναμένουν τον ορισμό συνάντησης με τους μετόχους του καναλιού Ι. Σαββίδη και Β. Μαρινάκη, η συνάντηση με τον Γ. Βαρδινογιάννη την περασμένη Πέμπτη δεν είχε και τόσο αισιόδοξες ειδήσεις. Ο μέτοχος του σταθμού είπε ότι δεν πρόκειται να καταβάλει άλλο μισθό στους εργαζόμενους, αφού θεωρεί ότι εργάστηκαν ως τον Σεπτέμβριο 2016 και ως τότε έχουν εξοφληθεί. Την επαναλειτουργία του καναλιού τη συνδέει με τη διαδικασία αδειοδότησης, την υπαγωγή εκ νέου στο αρ. 106 του Πτωχευτικού για προστασία από τους πιστωτές, αλλά και με την απόσυρση των μετοχών του σταθμού από τη διασπορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL