Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C23.1°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες
17 °C
14.1°C19.6°C
3 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.0°C16.0°C
5 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C23.8°C
2 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.0°C15.9°C
0 BF 72%
Απόπειρα παλινόρθωσης του “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια” / Διαβάστε σήμερα στην "Αυγή": Βουτιά απελπισίας στο σκοτεινό (τους) παρελθόν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απόπειρα παλινόρθωσης του “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια” / Διαβάστε σήμερα στην "Αυγή": Βουτιά απελπισίας στο σκοτεινό (τους) παρελθόν

-Όποιος θεωρεί τον 21ο αιώνα στην Ευρώπη ότι η θρησκεία είναι προσωπική υπόθεση κατηγορείται από τη “σύγχρονη” Δεξιά περίπου ότι... αμφισβητεί το σύνταγμα, λες και το ρολόι έχει γυρίσει πενήντα χρόνια πίσω, στη μαύρη εποχή του “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”.

-Εν μέσω θερινής ραστώνης συνεχίζονται οι επιθέσεις στον υπουργό Παιδείας, ενώ παίρνει σειρά στο στόχαστρο των δυνάμεων, οι οποίες ενίοτε επικαλούνται... τον Διαφωτισμό, και ο πρόεδρος της Βουλής, που δήλωσε ότι “δεν είμαστε φονταμενταλιστικό oρθόδοξο κράτος, ούτε Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας”.

-Οι ανακοινώσεις της Ν.Δ., αλλά και η συνολική αντιπολιτευτική στάση της υπενθυμίζουν στον ελληνικό λαό τις βαθιές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσά μας, σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

-Τη διαφωνία του με τις δηλώσεις Βούτση εξέφρασε και ο Πάνος Καμμένος, συνεπής με τις συνεχείς διαφοροποιήσεις του από την κυβερνητική πολιτική σε θέματα ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων και ανεξιθρησκίας.

Σελ 2-3

Διααβάστε τα υπόλοιπα θέματα στην έντυπη έκδοση της "Αυγής"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL