Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Π. Καμμένος προς Ν.Δ.: Καταθέστε πρόταση μομφής ή αίτημα για προανακριτική επιτροπή, αν έχετε τα άντερα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Καμμένος προς Ν.Δ.: Καταθέστε πρόταση μομφής ή αίτημα για προανακριτική επιτροπή, αν έχετε τα άντερα

«Καταθέστε πρόταση μομφής ή αίτημα για προανακριτική επιτροπή, αν έχετε τα άντερα» προκάλεσε την Ν.Δ. ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κι υπουργός Εθν. Άμυνας Π. Καμμένος με αφορμή τις αναφορές του Κ. Μητσοτάκη στις συνομιλίες του με τον Μ. Γιαννουσάκη, καταδικασμένο για την υπόθεση του Noor1. Ο Π. Καμμένος κατηγόρησε την Ν.Δ. ότι προστατεύει τον Β. Μαρινάκη γιατί, όπως είπε ο υπουργός Άμυνας,προφανώς κάποιοι πληρώνονται από αυτόν, όπως ο Μ. Βορίδης, δικηγόρος του Γ. Κουρτάκη, κι ο δημοσιογράφος Αν. Παπαδόπουλος, γαμπρός της Ντ. Μπακογιάννη, και κάποιοι άλλοι «λαδώνονται οικογενειακώς».

Ο Π. Καμμένος υπογράμμισε ότι ο Μ. Γιαννουσάκης είχε μιλήσει για την εμπλοκή του Β. Μαρινάκη σε λαθρεμπόριο πετρελαίου, όπως και για εμπλοκή και γνώση της υπόθεσης του Noor1 ήδη από τον Ιούλη του 2015 κι αναρωτήθηκε αν αυτός ήταν που τον υποχρέωσε τότε να μιλήσει ή αν υπήρχε τότε θέμα με την εξαγορά του ΔΟΛ. Ο Π. Καμμένος επισήμανε επίσης ότι δεν γνωρίζει προσωπικά την εισαγγελέα Ε. Τζίβα.

Ο Π. Καμμένος σημείωσε ακόμα ότι ο Μ. Γιαννουσάκης έχει δώσει στοιχεία για τον τραπεζικό του λογαριασμό, στοιχεία που φέρεται να δείχνουν ότι έχει λάβει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από τον Β. Μαρινάκη και τον δικηγόρο του Β. Μπαϊρακτάρη. Ο Μ. Γιαννουσάκης φέρεται ακόμα να έχει δώσει στοιχεία για την εμπλοκή του Β. Μαρινάκη σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από λαθρεμπόριο πετρελαίου μαζί με τους Ν. Συντυχάκη κι Αιμ. Κοτσώνη.

Εγκληματική οργάνωση που προσπαθεί να απειλήσει ανακριτικούς υπαλλήλους κι εισαγγελείς

https://www.youtube.com/embed/s80p9s1tmlw

Μάλιστα, ο Π. Καμμένος έκανε λόγο για εγκληματική οργάνωση που προσπαθεί να απειλήσει ανακριτικούς υπαλλήλους κι εισαγγελείς. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις κατηγορίες για παραδικαστικό κύκλωμα αντιτείνοντας τόσο την συμμετοχή του Π. Μαντούβαλου στην Ν.Δ., όσο και τις συνδιαλέξεις του Β. Μαρινάκη που έχουν υποκλαπεί μονίμως από την ΕΥΠ και φέρονται να εμπλέκουν τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου σε παρόμοιο κύκλωμα.

«Θα είστε ηθικοί αυτουργοί για ό,τι συμβεί στην οικογένειά μου»

Ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε και στην συνεχιζόμενη εμπλοκή της οικογένειάς του κι ιδίως των παιδιών του στην πολιτική αντιπαράθεση, αλλά και τις ξεκάθαρες απειλές που εκτοξεύτηκαν πρόσφατα από τον «Γαύρο». «Θα είστε ηθικοί αυτουργοί για ό,τι συμβεί στην οικογένειά μου» τόνισε ο Π. Καμμένος επισημαίνοντας τα όσα σχετικά είπε κι ο Κ. Μητσοτάκης δηλώνοντας ότι  δεν περίμενε από τον πρόεδρο της Ν.Δ. «να ενθυλακώσει τέτοιου είδους φασιστικές πρακτικές».

"Ο Κ. Μητσοτάκης πέταξε την μπάλα στην εξέδρα για την οικονομία"

Ο Π. Καμμένος σχολίασε ότι, παρότι η προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση αφορά την οικονομία και το πρόσφατο Eurogroup, ο Κ. Μητσοτάκης «πέταξε την μπάλα στην εξέδρα» γιατί έχει καταρρεύσει πολιτικά η προσπάθεια της αντιπολίτευσης για αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής στην οικονομία ώστε μετά να έρθει στην εξουσία ως σωτήρας. Ο Π. Καμμένος τόνισε ότι τα επιτόκια των Ελληνικών ομολόγων είναι στο χαμηλότερο σημείο των επτά χρόνων της κρίσης κι ότι η χώρα μας βρίσκεται «μια ανάσα πριν από τις αγορές» κάνοντας αναφορά στα σχετικά δημοσιεύματα και δηλώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL