Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.2°C19.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.2°C18.2°C
1 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C14.5°C
0 BF 62%
Ο κ. Πατούλης χωρίς καμία πρόταση, κουνά το δάχτυλο για τους συμβασιούχους (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο κ. Πατούλης χωρίς καμία πρόταση, κουνά το δάχτυλο για τους συμβασιούχους (Video)

Ενώ με ιδιαίτερη επιθετικότητα αντιμετώπισε τον δημοσιογράφο (στο ΣΚΑΙ) που του έκανε την ερώτηση αν ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ έχει να προτείνει κάτι, για την επίλυση του θέματος. Συγκεκριμένα όταν τον ρώτησε «ποια είναι η πρόταση της Τ.Α. απέναντι στην πρόταση του κ. Σκουρλέτη» η απάντηση ήταν από τον κ. Πατούλη: «Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να τους βάλει κάτω και να βρούνε λύση, εδώ και τώρα».

Λίγο αργότερα,  στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ συνέχισε:

«Το πρόβλημα έχει υπογραφή Σκουρλέτης» δήλωσε ο κ. Πατούλης χαρακτηριστικά, ενώ η διγλωσσία του προέδρου της ΚΕΔΕ και ο λαϊκισμός ξεπερνά κάθε προηγούμενο όταν από τη μία παραδέχεται ότι χρειάζονται μόνιμοι υπάλληλοι στην καθαριότητα και την ίδια ώρα επιτίθεται στον κ. Σκουρλέτη απαιτώντας να ζητήσει συγγνώμη επειδή τους υποχρέωσε να υπογράψουν τις συμβάσεις των ανθρώπων.

«..κουνούσε το δάχτυλο έναντι των δημάρχων λέγοντάς τους ότι αν δεν υπογράψουν τις συμβάσεις θα τους πάει πειθαρχικό" όπως κατηγόρησε τον κ. Σκουρλέτη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Ο κ. Πατούλης θα ήθελε ο ίδιος να αποφασίζει και όχι «ο ένας» όπως δηλώνει διεκδικώντας το αυτοδιοίκητο της Τ.Α. όμως αυτό γεννά πολλά ερωτηματικά. Τι να το κάνει άραγε όταν δεν προτείνει την παραμικρή λύση για στο πρόβλημα των συμβασιούχων; Μήπως μοναδικός στόχος είναι να δοθεί η διαχείριση των απορριμμάτων στους ιδιώτες όπως και ο ίδιος υπαινίχθηκε αλλά και ξεκάθαρα δήλωσε μόλις λίγες μέρες πριν εκπρόσωπος του ιδίου κόμματος με τον κ. Πατούλη, ο κ. Κουμουτσάκος.

Να σημειωθεί ότι εκτός από την μετατόπιση ευθυνών και την παρελκυστική τακτική σε κάθε καίριο ζήτημα που χρησιμοποιεί η ΚΕΔΕ όπως όταν αντιδρούσε στην υπογραφή των συμβάσεων των ανθρώπων αυτών, ο κ. Πατούλης χθες θέλησε να καπηλευθεί τον αγώνα των εργαζομένων σε μια προσπάθειά του "να ηγηθεί", κάτι που φυσικά δεν του επετράπη από τους εργαζόμενους, τους οποίους πολύ εύκολα χαρακτήριζε ήδη από χθες το βράδυ (στο Κόντρα) ως "προβοκάτορες".

Κατ. Μπρέγιαννη

Ρ. Σβίγκου: Στελέχη της ΝΔ λένε ευθαρσώς
ότι πρέπει να μπουν ιδιώτες στην καθαριότητα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL