Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
22.8°C25.9°C
4 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
21.0°C23.9°C
3 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.1°C
5 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.5°C23.8°C
5 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
22.9°C23.9°C
4 BF 22%
Κ. Ζαχαριάδης: Είμαστε προσανατολισμένοι στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, όχι του εκτροχιασμού της (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Ζαχαριάδης: Είμαστε προσανατολισμένοι στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, όχι του εκτροχιασμού της (Video)

https://www.youtube.com/embed/SvRPOub5Mvc

«Θέλει προσοχή όποιος κάνει πολιτική με βάση την Bild διότι πολύ πριν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση  η Bild είχε μία απολύτως εθνικιστική γραμμή στο εσωτερικό της Γερμανίας, απολύτως αντιευρωπαϊκή και ανθελληνική» είπε επαναλαμβάνοντας ότι είναι ανακριβές ότι η Ελλάδα δεν θα δεχθεί τη δόση για να ασκήσει κάποιου είδους πίεση στους δανειστές.

Αναφερόμενος στο ζήτημα του χρέους τόνισε ότι πρόκειται για εθνική υπόθεση. «Πρέπει αυτή η κυβέρνηση να ρυθμίσει το χρέος» κάτι που δεν έγινε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις που το θεωρούσαν βιώσιμο.

Η κυβέρνηση όπως διαβεβαίωσε είναι προσανατολισμένη «στο σενάριο της υλοποίησης της συμφωνίας και όχι του εκτροχιασμού της» μιας και σε ένα χρόνο και τρεις μήνες το μνημονιακό πρόγραμμα και η επιτροπεία, τελειώνουν.

 Παρατήρησε δε, ότι «μόνο στο λεξιλόγιο κάποιων μίντια της Ν.Δ. και δυστυχώς του ΚΚΕ μιλάνε για 4ο μνημόνιο, πουθενά στον ευρωπαϊκό τύπο, στους αξιωματούχους της Ε.Ε. ή στο ΔΝΤ. Δε νομίζω ότι μόνο εσείς από όλους βρήκατε εσείς τον όρο και κανένας άλλος; Αν θεωρείτε τα μεσοπρόθεσμα μέτρα μνημόνιο τότε, τι να πω;» είπε απευθυνόμενος κυρίως στην βουλευτή του ΚΚΕ, Λ. Κανέλλη που ήταν στο πάνελ.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL