Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.3°C
4 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.6°C16.1°C
3 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C27.0°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
27.1°C29.8°C
4 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
3 BF 84%
Κ. Ζαχαριάδης: Να υπάρξουν άμεσα συγκεκριμένες αποφάσεις για το χρέος της χώρας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Ζαχαριάδης: Να υπάρξουν άμεσα συγκεκριμένες αποφάσεις για το χρέος της χώρας (Video)

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αν όχι σήμερα τις επόμενες μέρες να υπάρξουν συγκεκριμένες αποφάσεις για το χρέος» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αυτό που αναμένει η ελληνική κυβέρνηση όπως τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης είναι «μια οικονομική και τεχνική συμφωνία που θα δώσει τη δυνατότητα στη χώρα για να ανακάμψει η οικονομία της. Μια «αλλαγή στην διάρθρωση του χρέους» ώστε «να ομαλοποιηθεί η οικονομία, να βγούμε από τη στάση της στασιμότητας και να περάσουμε στην ανάκαμψη».

Το ουσιαστικό ζήτημα υπογράμμισε ο κ. Ζαχαριάδης είναι οι πολίτες, το πολιτικό σύστημα, οι επενδυτές, οι αγορές, να θεωρούν την Ελλάδα,  χώρα που δεν κινδυνεύει με χρεοκοπία. «Είναι απαραίτητη η συμφωνία για το χρέος ώστε να τελειώσουν τα 7 χρόνια των μνημονίων και η χώρα να ελευθερωθεί από την επιτροπεία».

"Είναι μία ανοιχτή πολιτική μάχη. Η χώρα από το 2010 αντιμετωπίζει πρόβλημα με το χρέος. Πρέπει τώρα να μπει ένα τέλος σε αυτή τη διαδρομή και σε ένα χρόνο και τρεις μήνες να βγούμε από τα μνημόνια" τόνισε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Kατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL