Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
Avgileaks / "Τσιπάκι ΣΥΡΙΖΑ στον Δένδια"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Avgileaks / "Τσιπάκι ΣΥΡΙΖΑ στον Δένδια"

Ειδικό “αντιζυριζαϊκό αποτσιπωτή” έχουν παραγγείλει στη Ν.Δ. προκειμένου να ελεγχθούν στελέχη και βουλευτές τού κόμματος που διαφοροποιούνται από τη γραμμή του, η οποία συνδιαμορφώνεται από τον Άδ. Γεωργιάδη και τον Κυρ. Μητσοτάκη.

Τα κρούσματα είναι πολλά και έχουν ανησυχήσει την Πειραιώς. Τα δεδομένα είναι απλά, όπως μας επισημαίνουν. “Αφού οι θέσεις που παίρνει η Ν.Δ. είναι σωστές και οι βουλευτές δέχονται τον Μητσοτάκη, γιατί διαφοροποιούνται; Γιατί δεν στηρίζουν όσο πρέπει την κεντρική γραμμή; Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί ειδικά εμφυτεύματα και ρομποτοποιεί, τρόπον τινά, και επαναπρογραμματίζει τους δεξιούς εγκεφάλους” μας είπαν.

Μας θύμισαν τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις της Κατερίνας Παπακώστα που είναι σε διαφορετική γραμμή, τον Β. Μεϊμαράκη, που λέει κατά καιρούς ακαταλαβίστικα πράγματα, αλλά και τον Νίκο Δένδια, που πρόσφατα προγραμματίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ να περάσει μπροστά από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής και να ξεχάσει ο κόσμος τα Μνημόνια, όπως μας είπαν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, μας προέτρεψαν να μιλήσουμε με την Κ. Παπακώστα για να πειστούμε πόσο λατρεύει τον Άδωνι και πώς προσεύχεται κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί να δει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. “Η Παπακώστα, σκεφτείτε, αγαπάει τον Άδωνι περισσότερο κι από τον Νικήτα Κακλαμάνη” μας είπαν, τονίζοντάς μας φυσικά ότι θα ελεγχθεί κι αυτός.

“Τι να πούμε για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λέει Κυριάκος και στάζει μέλι το στόμα του. Αν δεν τον πάρει τρεις φορές στο τηλέφωνο, δεν μπορεί να συνέλθει” μας ενημέρωσαν. Επομένως, αυτά τα προγραμματιστικά λάθη θα αποδειχθούν από τον ειδικό αποτσιπωτή που εντοπίζει τα συριζαϊκά εμφυτεύματα.

Σε παρατήρηση ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο ή προηγούμενο στην ιστορία με αυτό που μας λένε, μας απάντησαν: “Μα δεν θυμάστε τίποτα. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο παραδείγματα. Θα σας θυμίσουμε τον Μελ Γκίμπσον στην ταινία ‘Θεωρίες Συνωμοσίας’ και τον Λέσλι Νίλσεν στις ‘Τρελές Σφαίρες’. Σας αρκεί;”.

Τι να πούμε κι εμείς, ότι δεν αρκεί;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL