Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Φωτίου: Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ επιδιώκουν να επιβληθεί συλλογική αμνησία για να λάβουν πολιτική αμνηστία (Video)

Στα κόμματα της αντιπολίτευσης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου κατά τη χθεσινή ομιλία της στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο τονίζοντας ότι «επιδιώκουν να επιβληθεί συλλογική αμνησία με σκοπό την πολιτική και αν χρειαστεί και την ποινική αμνηστία».

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ιδίως η Ν.Δ. στην οποία έχουν επικρατήσει οι πιο ακραίες τάσεις τόσο του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού και τις σκοταδιστικής δεξιάς, αλλά και το ΠΑΣΟΚ που δεν μπορεί να αποχωριστεί το παρελθόν του επιδιώκουν να επιβληθεί συλλογική αμνησία, με σκοπό να πάρουν πολιτική αμνηστία και αν χρειαστεί και ποινική αμνηστία δηλαδή να πιστέψει ο ελληνικός λαός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε το χρέος και έβαλε τη χώρα στα μνημόνια και την επιτροπεία, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε τη φτώχεια και την ανεργία».

Συνέχισε διευκρινίζοντας ότι αυτό που επιθυμούν είναι «να ξεχαστεί ότι το χρέος το δημιούργησαν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. και μάλιστα τα χρόνια της ευμάρειας. Ότι το ΔΝΤ το έφερε στη χώρα το ΠΑΣΟΚ, ότι το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. μετέτρεψαν το χρέος από τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς σε χρέος προς τους λαούς της Ευρώπης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ρυθμιστεί».

Κατ. Μπρέγιαννη

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις