Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
10.9°C16.2°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.7°C13.3°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C16.5°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C12.3°C
0 BF 87%
Κ. Μπάρκας, Αλ. Τριανταφυλλίδης: Μέτρα χωρίς μέτρα για το χρέος δεν θα εφαρμοστούν (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Μπάρκας, Αλ. Τριανταφυλλίδης: Μέτρα χωρίς μέτρα για το χρέος δεν θα εφαρμοστούν (Video)

https://www.youtube.com/embed/uvo83PWs_r4

«Τα μέτρα θα ισχύσουν το 2019, 2020 μαζί με τα αντίμετρα εφόσον εφαρμοστούν τα μέτρα για το χρέος» είπε ο κ. Μπάρκας παραπέμποντας στη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1. Υποστήριξε απαντώντας στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για υπερβολική φορολόγηση ότι θα πρέπει να ακούγονται και τα θετικά που έχουν γίνει από την κυβέρνηση σε αντίβαρο της φορολογίας που σε μεγάλο ποσοστό προϋπήρχε, όπως η ύπαρξη της κοινωνικής πολιτικής, ή η θέσπιση του αφορολογήτου για τους αγρότες, καθώς και ότι βοηθήθηκαν άνθρωποι που ήταν στο δρόμο, κ.α.

Τόνισε επίσης ότι έπρεπε να πιαστεί ο στόχος για να μην υπάρξουν επιπλέον μέτρα τώρα, όπως ζητούσε το ΔΝΤ. Η Ν.Δ. επέμενε αντί να δώσουμε τα χρήματα στους συνταξιούχους να τα μεταφέρουμε. Ένα ελεύθερο κράτος όμως που ασκεί πολιτική μπορεί να την ασκεί όπως αυτό επιλέγει τόνισε ο κ. Μπάρκας.

Αντίστοιχα στην ΕΡΤ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τριανταφυλλίδης επανέλαβε ότι ο πρωθυπουργός ήταν πολύ ξεκάθαρος δίνοντας τη στρατηγική για το χρέος. "Η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να γεφυρώσει σε ένα μεγάλο κομμάτι τις διαφωνίες των δανειστών μεταξύ τους" ΔΝΤ και Γερμανίας, ενώ όπως είπε "καταλύτης σε αυτό ήταν το πρωτογενές πλεόνασμα που πέτυχε η χώρα. 

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL