Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Όταν σταματούν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι λεκτικοί τραμπουκισμοί (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Όταν σταματούν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι λεκτικοί τραμπουκισμοί (Video)

https://www.youtube.com/embed/QnS1hHoqBcQ

«Εμείς αυτό λέμε, να γίνουν ιδιωτικοποιήσεις» δήλωσε ευθαρσώς ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης επιχειρηματολογώντας υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και των συμβάσεων παραχώρησης που είχε υπογράψει η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

«Οι συμβάσεις παραχώρησεις και οι ιδιωτικοποιήσεις ακόμα και αν δεν υπήρχαν στο Μνημόνιο έπρεπε να γίνουν διότι μόνο έτσι η Ελλάδα θα γίνει μια κανονική χώρα, έτσι θα προσελκύσουμε επενδύσεις» είπε ο Κ. Χατζηδάκης.

Όταν εκπρόσωπος των συνταξιούχων που ήταν στο πάνελ αντέδρασε λέγοντας «πολιτική είναι να ξεπουλήσεις όλη την Ελλάδα;»

Ο κ. Κεγκέρογλου του επιτέθηκε απροκάλυπτα βοηθώντας τον συνάδελφό του αλλά και επιχειρώντας να υπερασπιστεί τα 40 χρόνια διακυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ. Δεν του άρεσε καθόλου του κ. Κεγκέρογλου που ο συνταξιούχος τόλμησε να μιλήσει για μίζες και εξοπλιστικά, Παπαντωνίου…

Ο κ. Χατζηδάκης νωρίτερα κατηγόρησε τον συνταξιούχο ότι «προέρχεται από το ΚΚΕ, την Αριστερά» σαν να επρόκειτο για κάτι μεμπτό και ότι υποστηρίζει το μοντέλο της Σοβιετικής Ένωσης και της Βενεζουέλα!!!

Ο κ. Κεγκέρογλου αρχίζοντας λεκτικούς τραμπουκισμούς με τον αν είναι «χουντικός» και «να πάει να υποστηρίξει τη Λεπέν», τον αποκάλεσε μειωτικά «συνδικαλιστή» λες και πρόκειται για κάποιο σοβαρό παράπτωμα.

Κατά τα άλλα η «συζήτηση» αποτελεί τυπικό δείγμα εκτροπής ακόμα και των συνηθισμένων τηλεοπτικών αντεγκλήσεων αποδεικνύοντας παράλληλα, πως εννοούν οι εκπρόσωποι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ τον δημοκρατικό διάλογο, τον συνδικαλισμό και την αντίληψή τους για τις «ιδιωτικοποιήσεις» και το ξεπούλημα της χώρας αλλά και την αλληλεγγύη μεταξύ τους.

Kατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL