Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
Δ. Βέττας: Μας κατηγορούν γιατί τελειώσαμε σε δύο χρόνια τα έργα που δεν τελείωναν επί 15ετίας; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Βέττας: Μας κατηγορούν γιατί τελειώσαμε σε δύο χρόνια τα έργα που δεν τελείωναν επί 15ετίας; (Video)

https://www.youtube.com/embed/nadRV1N6MoI

«Τη στιγμή που η κυβέρνηση ολοκλήρωσε μέσα σε δύο χρόνια έργα που δεν τελείωναν επί εικοσαετίας» το πρόβλημα τους είναι ποιος έκοψε την κορδέλα σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ όπως υποστήριξε ήταν τέτοιος ο όγκος του κόσμου και των αυτοκινήτων που κινήθηκε λόγω του εορτασμού του Πάσχα που θα υπήρχε πρόβλημα κίνησης.

«Τα έργα παραδίδονται σιγά σιγά και μέχρι το τέλος της κυβέρνησης θα παραδοθούν όλα» διαβεβαίωσε ο Δ. Βέττας ενώ όπως είπε «είναι χρήματα του ελληνικού λαού και τα έργα αυτά τα έχει ανάγκη η χώρα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι τα έργα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει, επί κυβερνήσεων Σαμαρά, Βενιζέλου αλλά δεν τέλειωσαν, τα είχαν σταματήσει. Αναρωτήθηκε όμως πως γίνεται αυτή η κυβέρνηση και βρήκε τα χρήματα κάτι που οι προηγούμενες δεν έπραξαν.

«Τα φαραωνικά έργα αυτά είχαν σχεδιαστεί με ένα τραπεζικό σύστημα που ήταν στα ύψη του τότε. Όταν κατέρρευσε το τραπεζικό σύστημα σταμάτησαν και τα έργα» εξήγησε ο Δ. Βέττας. «Πως βρήκαμε εμείς τα χρήματα και τελειώνουν τα έργα και επί 15 χρόνια δεν έβρισκαν τίποτα»; είπε ενώ απεύθυνε ένα ερώτημα στη Ν.Δ. «Γιατί σε αυτή τη χώρα τα δημόσια έργα ήταν υπερκοστολογημένα και πλήρωνε ο πολίτης 6 και 7 φορές παραπάνω;».

Το στέλεχος της Ν.Δ. Γ. Οικονόμου που ήταν στο πάνελ όμως δεν απάντησε.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL