Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Μπλε μετεμφυλιακά συμπλέγματα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μπλε μετεμφυλιακά συμπλέγματα

Τον ευσεβή πόθο για θάνατο του 24χρονου φοιτητή που ξυλοκόπησαν χρυσαυγίτες εξέφρασε χθες μέσω του Twitter ο Χρήστος Σκαλουμπάκας. Στην ανάρτησή του ανέφερε: “Κοίτα φάτσα το ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ!!!! Έπρεπε να δει τα ραδίκια ανάποδα...” Η ανορθόγραφη και ασύντακτη χυδαιολογία με τα πολλά σημεία στίξης αποτελεί σημείο αναφοράς στον λόγο των χρυσαυγιτών. Όμως ο Χ. Σκαλουμπάκας είναι ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης είναι γιος του βασανιστή της Μακρονήσου, διοικητή Παναγιώτη Σκαλούμπακα.

Η ανάρτηση βρομάει φασισμό και είναι ακόμη μία τοποθέτηση από Νέα Δημοκρατία μεριά που μυρίζει ναφθαλίνη, από εποχές που οι δεξιοί έπλαθαν πάνω από τα κεφάλια του κόσμου τον κομμουνιστικό μπαμπούλα και ο μπαμπάς του Χ. Σκαλουμπάκα έβρισκε ιδεολογική απόλαυση δέρνοντας κομμουνιστές στα ξερονήσια. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, πλάι στις τοποθετήσεις των χρυσαυγιτών που απειλούσαν να γκρεμίσουν το μουσείο του Ν. Μπελογιάννη μόλις έρθουν στα πράγματα, γίνονταν αντίστοιχες -λίγο πιο light- τοποθετήσεις από τα μπλε έδρανα.

Το αστείο είναι ότι η ΟΝΝΕΔ, η νεολαία της Ν.Δ., είχε κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα για συνέχιση του εμφύλιου διχασμού με την ομιλία του στην Αμαλιάδα. Αστείο είναι γιατί ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι η κληρονομιά των αγώνων του Μπελογιάννη αφήνεται σε όλους, την ώρα που υπάρχουν μέλη της Ν.Δ. “κολλητοί” του αντιπροέδρου του κόμματος, που δηλώνουν ότι θα ήθελαν νεκρό κάποιον γιατί είχε μακρύ μαλλί και μούσι και γιατί μπορεί να έχει διαφορετική από τη δική τους ιδεολογία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL